pondělí 20. srpna 2018

Jarní postřik ovocných stromů smáčedlo

Začátkem jara je potřeba ošetřit ovocné stromy a stromky insekticidním postřikem proti přezimujícím škůdcům . Jarní ošetření proti přezimujícím škůdcům provádíme na ovocných a. Souprava pro jarní ošeření jabloní. Obsahuje insekticidní přípravek Reldan a smáčedlo Silwet Star pro účinné jarní ošetření proti přezimujícím škůdcům . Kmeny a silnější větve ovocných stromů lze natřít vápenným mlékem nebo bílým nátěrem. U peckovin provádíme první jarní ošetření v období od fáze zeleného pupenu .

Postřikem důkladně umyjeme strom od hlavy až k patě. K jarní ochraně ovocných dřevin můžete použít již zmíněný Agro Přezimující škůdci . Kalendářní přehled ochrany ovocných a zeleninových kultur a révy vinné. Ochrana proti této chorobě je založena na důsledném preventivním postřiku stromů fungicidy v době nalévání pupenů, nejpozději v období . Upozorňuji že jarní postřik olejovými přípravky má rozhodující vliv na likvidaci mer.


Podle dohody evropských států se přechází na letní čas v poslední březnové neděli. Mísy u ovocných stromů pohnojíme dobrým kompostem a obílíme kmeny stromů tam. Insekticidní postřik slouží k zimnímu nebo jarnímu postřiků ovocných stromů. Postřik likviduje všechny přezimující škůdce .

Mospilan SP (4g) a smáčedla Spartan (ml). Většinou v tomto měsíci provádíme u ovocných stromů první jarní postřik proti. Příbalový leták (AgroBio) Jarní souprava na jabloně na 37l. Přidáme smáčedlo Silwet Star podle doporučení v návodu. Proti se obaleči jablečnému Reldan EC aplikuje postřikem nebo rosením dle výskytu . Většinou v polovině měsíce provádíme u ovocných stromů první jarní postřik.


KALENDÁŘNÍ PŘEHLED OCHRANY OVOCNÝCH DŘEVIN, ZELENINY a. Opava dodává Jarní soupravu obsahující bohužel jen insekticid a smáčedlo. Jarní postřik ovocných stromů v období po rašení až do začátku růžového poupěte. První akcí byla přednáška o ochraně ovocných stromů a po ní se do. Upozorňuji, že tento jarní postřik právě tímto především olejovitým přípravkem má i . Proto hned v časném jaře používáme předjarní postřik , který zasáhne. Při přípravě postřiku přidáváme do postřikovače také smáčedlo , aby . Někdo ho trochu přidává do latexu při zatírání ran na ovocných stromech.


Tak jsem byl na zahradě a musím vám říct že jarní postřik Calypsem absolutně. Předevčírem jsem stromy opláchl Jarní soupravou a včera Syllitem strupovitost. Na podzim, v zimě nebo během předjaří lze ovocné stromy zabezpečovat proti. Připravíme si pomůcky potřebné pro jarní postřik ovocných stromů , abychom .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky