pondělí 28. ledna 2019

Hecht přelouč

Prodej zahradní techniky - zahradní. Servisní střediska zahrada - typ A Provádí záruční i pozáruční servis na zahradní techniku distribuovanou firmou GARLAN bez ohled. Nabízíme záruční a pozáruční servis na zahradní stroje těchto značek: Stiga,. Pozáruční servis sekaček, křovinořezů, traktorů a motorových pil.


HECHT , prodej a servis zahradní techniky Dobřany. Elektrický kultivátor HECHT 7se dvěma páry kultivačních radliček mají pracovní. Zajišťujeme náhradní díly, záruční i pozáruční servis. Dobrý den, taková oprava se s ohledem na cenu nového stroje nevyplatí.


HUSQVARNA, JOHN DEERE, STIGA, HECHT a KARSIT. Na tyto značky poskytujeme kompletní záruční i pozáruční servis, diagnostiku, . Zabýváme se výrobou, prodejem a servisem zahradní a zemědělské techniky. Provádíme také záruční a pozáruční servis většiny značek zahradní techniky a . Provádíme záruční i pozáruční opravy veškerých námi prodávaných výrobků.


Makita-Gardena-Stihl- Hecht -Grizzli-Echo-Shindaiwa-Raptor-Unitedpower-Blue . Nabízíme profesionální servis zahradní techniky, záruční a pozáruční opravy. POSKYTNEME ZÁRUČNÍ A POZÁRUČNÍ SERVIS. Standardně provádíme záruční i pozáruční servis.


Výhodný servis na stroje zakoupené u nás. Pravidelné garanční prohlídky. Náhradní díly a maziva. Sběrný koš:Plastový, l. Doporučená plocha:9m 2. Balení:7x 5x 3mm. Na toto zboží provádímě vlastní záruční i pozáruční servis.


LOŽISKO KOLA pro SEKAČKY HECHT UNIVERZÁLNÍ 17x27mm ( neoriginální náhradní díl). Záruční a pozáruční servis HECHT. Zajistíme pro Vás záruční i pozáruční servis. Gorenje, Středisko pro nahlášení opravy Gorenje, Gorenje s. AL-KO, Vari, Hecht , . Hecht , Seznam servisních středisek Hecht , cz. Obrázek je pouze iustrační.


Pro tuto značku výrobku poskytujeme vlastní záruční a pozáruční servis.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky