úterý 29. ledna 2019

Jak pochytat na moly

Jak pochytat na moly

V dobách dávných i nedávných se na moly používaly nejrůznější recepty. A chceme-li šatní moly pochytat , spolehlivě prý zafunguje směs . Mouku napadenou moly si můžeme přinést už z obchodu. Pokud chcete předejít nepříjemnému překvapení, prosijte ji na plech a dejte na chvíli . S potravinovými moly se zápolí těžko. I když uklidíte celou. Kde se moli berou, čím škodí a jak na ně můžete vyzrát?


Jak pochytat na moly

Pět kroků, jak se jich zbavit. Na moly platí kombinace důslednosti a prevence. Přinášíme návo jak se jich zbavit, abyste na konci mohli zatleskat už jen sami sobě. Jestli se nám doma třepotá malý motýlek, jde nejspíš o šatního nebo potravinového mola, který možná přiletěl z venku.


Moderních ochranných prostředků na to máme dost. Jak vlastně tyhle škůdce v domácnosti poznáme? Chcete-li šatní moly pochytat , spolehlivě zafunguje směs jednoho dílu melasy se dvěma díly octa v odkryté nádobce. Jak na dekarbonizaci motoru? DPF, jehož úkolem je tyto saze pochytat a postupně je nechat pomocí regenerace shořet.


Zjistěte, jak se proti nim účinně bránit. Pokud máte podezření na moly , zabruste nejprve do temných rohů u země nebo stropu, koutů skříní i . Kromě dospělého hmyzu se objevují i larvy. Nejčastějším útočištěm jsou pro ně sypké potraviny.


Kde je najít a jak se jich zbavit? Bylinný odpuzovač na vosy, mouchy, komáry v bytě, domě - jak udělat, připravit ( rebarbora). Jak pochytat šváby v domě, bytě - tipy, rady, doporučení (pivo) .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky