čtvrtek 10. ledna 2019

Jahoda fragoo

Tento a ďalšie piny nájdete na nástenke CHCEM používateľa Juliana Hadvigová. This Pin was discovered by Juliana Hadvigová. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Patrí medzi ozdobné jahody.


Upozornění: poslední kus! Jahodník stáleplodící FRAGOO. Odrůdy s tmavě růžovými květy, plody střední velikosti, osvěžující chuť. Fragaria ´ Fragoo ´, K9. Sazenice jsou z výsevů proto jsou dostupné až kolem poloviny dubna.


Při tomto způsobu pěstování vytváří dlouhé převisle rostoucí výhony. Stanoviště: slunce, polostín. Vyšlechtěna pro nejlepší výkon v závěsných květináčích.


Dodáváme v květináči 13cm. Doporučený počet do truhlíku cks. Velkokvětá odolná begonie. Bohatě kvetoucí bidens. Patří mezi ozdobné jahody. Roste poměrně rychle.


Vytváří pozemní koberce poseté velkými růžovými květy se žlutým středem. Oblíbená zahradní i balkónová rostlina,bílé, červené a růžové květy , jedlé plody. Ses fleurs roses et ses fruits. Co říkáte, už běžíte do . Hodím se na terasu i na balkon, všude vykvetu krásnými růžovými květy.


Když mě budeš pravidelně hnojit draslíkem a . Měsíční jahody – pěstování drobných . JAHODNÍK PŘEVISLÝ STÁLEPLODÍCÍ FRAGOO ROSANA. Stáleplodící jahoda s nádhernou vůní lesních jaho má velké výnosy vhodná do truhlíků a . Doubravice nad Svitavou. ELAN TOSCANA stále plodící, vysoce aromatická profi jahoda.


Tagetes erecta ´Antigua. NÁVOD - Jak postupovat při obdržení zásilky: Krabici opatrně rozbalujeme od shora dolu. POZOR NA PORANĚNÍ - jednotlivé . ROUBOVANÉ ROSTLINY A BALKONOVÁ ZELENINA Přísada zeleniny u nás v prodeji FRAGOO jahoda se středně velkými plody lahodné chuti, vhodná i do . Růžově kvetoucí, stáleplodící jahoda , nádherná vůně lesních jaho bohaté . Elan F– vysoce aromatická profi- jahoda , od konce června až k mrazům bohatá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky