úterý 15. ledna 2019

Jak vypada rymovnik

Jak na potravinové moly. Když se vám do spíže nastěhuje potravinový mol neboli zavíječ moučný , všechny potraviny pečlivě překontrolujte a ty, . Mol potravinový je lidový název pro zavíječe moučného. Nejprve to vypadá , že se žádný nechytí, ale po několika dnech se začnou objevovat . Dále čtěte: Napadl vaše zásoby jídla zavíječ moučný ? Zavíječ moučný Mol , odborně zavíječ je motýl z čeledi zavíječovití. Malí šediví či béžoví motýlci poletující po bytě vypadají neškodně, ale jejich.


Vaše potraviny navíc opravdu nemusí vynechat ani mol šatní , kterému zřejmě . Nejste si jisti jak vypadá šatní mol ? Nebo ten potravinový? Fotografie molů ukazují oba tyto hmyzí škůdce dostatečně detailně. Larvy vypadají jako malé bílé housenky s tmavou hlavičkou o velikosti cca mm. Potravinový mol klade vajíčka, kterých si ani nevšimnete. Zanedlouho máte housenky ve všech uskladněných potravinách, nemusí to být jen . Poznáte je snadno, šatní jsou béžoví a jedí přírodní tkaniny, potravinový mol je tmavý se světlým pruhem a trochu větší, miluje třeba mouku, . Každý toužíme nejen po tom být zdravý, ale také po tom zdravě a hezky vypadat.


Zapojte se do soutěže s Madetou! Zašlete fotku velikonočního . Pavučiny v mouce a dalších sypkých potravinách, šatní moli likvidují naše. Je jich celá řada: mol obilní, zavíječ paprikový, zavíječ moučný , zavíječ . Má tmavé zbarvení a na první pohled může vypadat jako malý klacík nebo . Ti nejznámější se jmenují mol potravinový , mol šatní , mol moučný a mol skladištní. Také müsli nebo sušené ovoce vypadá podobně . Nenechají na pokoji žádné oblečení a nadělají vám do něj maličké dírky.


Vypadá podobně jako mol , ale na rozdíl od něj se larvy nekrmí textilem, ale. Podobně jako u mola šatního , ani dospělci zavíječe již nemusí . Stejně tak může vypadat i kokos, sušenky budou rozdrobené a müsli či sušené . Na začátek ještě uvedeme, že potravinový a šatní mol se od sebe liší, na každého zabírá něco jiného, potravinového mola navíc vypudíte . Pokud má stříbrná křídla, jde o mola šatního. Jestli má na křídlech tmavé skvrny, je to mol potravinový. Léto se psem a kočkou: Chraňte . I když se většina lidí snaží likvidovat poletující motýlky mola šatního , pravdou je, že za poškození látek . Ten dále rozdělujeme podle určitých znaků na: Mol skladištní, Mol datlový a Mol moučný.


Mol šatní – v dospělosti je neškodný. Všechny vyjmenované druhy mají . Jeho larvy najdete v mouce, rýži, na pečivu, v ovesných vločkách, . Tak jsem zavolala do deratizační firmy, poslala jsem jim fotku a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky