středa 16. ledna 2019

Japonská kamelie

Je to stálezelený strom, pocházející původně ze subtropických částí . Také v Evropě ji znají od osmnáctého století. Květy byly ozdobou plesových šatů na . Aby kvetla, potřebuje však vhodné podmínky a citlivou péči. Kamélie je velmi dlouhověká a rozkvétá každou zimu.

Optymalne pH gleby powinno być lekko kwaśne. W Polsce kamelię zabiera się zwykle na zimę do pomieszczenia. Roślinę obficie podlewamy wiosną . Unsubscribe from Iveta Houšťová?


Rose Du Japon German: Kamelie , Japanische Kamelie Japanese: Tsubaki, . Vyšší vždyzelená kamélie s plnými třešňově-růžovými květy a lesklými listy. Vytváří hustý, vzpřímený keř, který roste do výšky m.

V dubnu až v květnu . Jak její název napovídá, pochází z Japonska a. Camellia bonnardii Berl. V zimě u nás pravidelně rozkvétají stálezelené keře nebo malé stromy – kamélie. Bývají nazývány čínskými . Pěstování kamélie si zamilujete. Světlé až polostinné místo, spíše chladnější. Během zimy by teplota neměla klesnout pod C, nicméně krátkodobé teploty až k bodu mrazu nejsou.


Pohľad na rozkvitnutý krík kamélie lahodí oku. Hoci sú kamélie známe skôr ako izbové rastliny, v mnohých krajinách na západ od nás, . Ze své původní domoviny, východní Asie, se kamélie postupně rozšířily do světa. Přesto nesou jméno botanika, který pocházel z našich končin . Potřebuje chlad a dostatečnou vlhkost . W naszym kraju doniczkowe kwitnące kamelie możemy kupić głównie zimą. Niestety, nie jest to dla nich idealna pora, gdyż rośliny są wrażliwe .

Plantae - rostliny oddělení Magnoliophyta - rostliny krytosemenné třída Rosopsida - vyšší dvouděložné rostliny . Pestovanie: Kamélia japonská obľubuje svetlé stanovisko, ktoré je chránené pred priamym slnkom. Karlesiova pražská vonná vrásčitolistá kamélie japonská Williamsova kapradina bodlinkatá katalpa kdoulovec japonský . Právě rozkvétají kamélie , nádherné květiny zámeckých oranžerií. Tělový krém - japonská kamélie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky