středa 9. listopadu 2016

Hortenzie řapíkatá

Hortenzie řapíkatá je pnoucí rostlina, která nevyžaduje trvalou oporu. Kvete bílým květem od jara do . Pochází z oblasti od ruského ostrova . Velmi netradiční popínavá rostlina s velmi efektními listy. Rostlina pochází z ruského ostrova Sakhalinu. Jedná se o opadavou popínavou rostlinu s tuhými .

Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Výhodná cena od 1Kč s rychlým . Slovensky: Hortenzia popínavá. Pnoucí hortenzie vhodná . Tento zajímavý druh je na rozdíl od ostatních popínavkou.


Hydrangea petiolaris, 2leté sazenice. Podobně jako břečťan se i ona chytá k . Při příznivých podmínkách může dorůstat výšky i přes. Květenství jsou nápadná, bílá, velká až.

Nepotřebuje oporu ke zdi! Jsou to ve velké většině opadavé keře, stromky či popínavé rostliny, které dorůstají do výšky 1–metry, s výjimkou hortenzie řapíkaté , která . Lze jí zatraktivnit vchod do domu nebo rovnou celé stěny. Raší velmi brzo , kvete velmi brzo a je zcela mrazuvzdorná. Plantae - rostliny oddělení Magnoliophyta - rostliny krytosemenné třída . Detailní popis produktu.


Původem je z dálného východu. Napsat komentář Zrušit odpověď na komentář. Fences can make or break your kerb appeal. They are no longer just to secure space and mark boundaries, fence walls are now widely used as the edging to . Hodí se k popnutí starých stromů, zdí, pilířů, skal a pod.


Popínavé rostliny. K nejznámějším hortenziím patří velkokvěté druhy, zajímavá je ale i popínavá . Při pěstování jako solitéra vytvoří. Kontejnerované 3l kont.


Roste pomalu, v našich podmínkách dosahuje délky - m. Má ráda polostín a vlhkou . H půdy: kyselé barva listu: tmavě zelená barva květu: bílá barva na podzižlutá.

Opadavá kořenová liána s dřevnatým stonkem. Ideální je, pokud je navíc chráněná z jedné strany třeba .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky