pátek 18. listopadu 2016

Jak správně pěstovat balkonová rajčata

Na pěstování teplomilné zeleniny, jakou jsou rajčata , je dobré, když je balkon orientován na jih, aby byl co nejdéle přes den osluněný. Pěstování rajčat na balkoně není příliš složité, jen je důležité řídit se základními. Základem úspěchu pěstování rajčat je tak správný výběr zeminy. Darinka F‎: ‎Vhodné pro chladnější oblasti pěs.


Start F‎: ‎Osvědčená odrůda, červené plody až. Bejbina F‎: ‎Cherry rajčata oválná sytě červená,. Rajčata na balkoně: Jak je pěstovat a jaké odrůdy Blesk. Pokud máte k dispozici lodžii nebo balkon, nemusíte se omezovat jen na pěstování bylinek.


Vrhněte se na rajčata ! Aby vám ale dobře rostla a . Jaké nádoby na sazenice rajčat zvolit a kam je umístit? Pokud budete chtít rajčata na balkóně vypěstovat i vy, je důležité především myslet na správné umístění . Ideální sadba by měla mít osm pravých listů s dobře vyvinutým prvním květenstvím a výšku asi cm. Takto předpěstovanou sadbu před . Nejvděčnější balkónová zelenina co znám. Měly by se správně sázet trochu dřív, ale opakovaně jsem sezónu. Opravdu dobré rady pro pěstování dostanete nejlépe od zkušeného zahradníka.


Zařaďte se mezi balkónové zahrádkáře i vy a začněte právě balkónovými rajčaty ! Stačí je zasadit, pěstovat na správné straně a pravidelně zalévat. Jenže sázení, pěstování i .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky