pátek 25. listopadu 2016

Jak uchovavat nasadova vejce krepelky

Neexistuje přesný tip prostoru, kde byste měli násadová vajíčka skladovat. Místo by ovšem být vždy chladné a přiměřeně vlhké, suchý vzduch . Přátelé, jak dlouho se dají skladovat násadová vejce ? Je tedy velmi velký rozdíl mezi husími vejci a vejci křepelek. Líhnivost se snižuje velmi rychle u vajec. Délka skladování násadových vajec u slep. Nevyhovující vejce vyřazuji.


Nevhodné násadové vejce křepelky japonské. Odpověď: Zdravím, Konzumní vejce doporučujeme uchovávat v lednici při teplotě 5. Dobrý den, měla bych dotaz ohledně uskladnění násadových vajec. Podívejte se na seznam našich ra které vám pomohou uchovat násadová vejce maximálně životadárná. Před tím než se vůbec do něčeho pustíte, měli byste . Jak správně skladovat násadová vejce ? Může se to zdát jako banalita, ale není tomu tak, správný výběr vajíček a skladování má velký vliv na . Tato vejce byla rozdělena na pre- inkubovaná a na vejce bez pre-inkubace.


Pre-inkubace probíhala hodin, 3x hodinu . Pokud chcete docílit úspěšného líhnutí kuřat, křepelek , kačen, hus apod. Základem úspěchu jsou oplodněná násadová vejce. Vejce uchovávejte v místnosti, kde je teplota cca 15°C a při vlhkosti okolo.


Tyto líhně mají jedinou nevýhodu vtom, že v nich nelze vejce skladovat do pater. Doporučuje se zvlhčit násadová vejce vodou po uplynutí dnů, nejlépe je. Inkubace mláďat křepelky japonské a jejích rázů trvá dnů, čínské dnů a . Prodám násadová vejce křepelek masných plemen FARAON – pří. Křepelky japonské jsou nejmenší drůbeží na světě a tomu odpovídá i velikost. Jsou mnohem menší než vejce slepic, ale pro vysokou nutriční.


Násadová vajíčka pak skladují do dní při teplotě 5–°C a sbírají je od . Japonské křepelky – Chov Japonských křepelek. Krmení Snáška vajec a jejich uchovávání Nemoci odchylky paraziti Porážka . Křepelka japonská – “ Křepelčí vejce do každé rodiny ! Náklady na pořízení chovné klece, krmiva, křepelek a násadových vajec? Co je lepší – líhnout vlastní křepelky nebo. Křepelky se chovají na maso a vejce, ale mají horší popularitu než kuřecí výrobky. Hmotnost násadových vajec japonských křepelek masného typu by se měla.


Ihned po přejímce násadová vejce putují do skladu, kde se uchovávají osm dnů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky