čtvrtek 17. listopadu 2016

Jak vypada zahradni chryzantema

Zahradu zdobí desítkami květů a odstínů. Trsy stonků vytvářejí bohatou kytici, ideální pro zasazení v zahradách , na záhonky nebo do velkých květináčů. Do zahrad jsou však vhodné jen mrazuvzdorné druhy a kultivary.


V tomto článku se dozvíte, jak chryzantémy zasadit a . To, co nejprve vypadá jako poslední záchvěvy pozdního léta, se pomalu. Podzimní pietní výzdobu hrobů si bez chryzantém lze jen těžko představit, ovšem stejně pěkně vypadají chryzantémy v zahradách , bytech a .

Kaskádovité chryzantémy lze množit semeny. Přesazování: Není nutné přesazovat, jde o sezónní rostlinu, která se po odkvětu likviduje nebo zasazuje na zahradu. O největší rozšíření chryzantém se prý zasloužil mnich Odilo z Cluny. Jak vypadá jaro u vás doma?


Rozkvetlé chryzantémy dokážou zaujmout opravdu každého. Jejich barvené květy vypadají krásně jak na velkých plochách tak na zahradách. U nás se chryzantémy pěstují především jako zahradní a balkónové rostliny. Jednou jako impozantní nadýchané koule z květinářství nebo podruhé jako nenápadné listopadky, na podzim vykvétající někde v koutku zahrady.


Pěkně vypadají ale i ve váze.

Chryzantémy vypadají rozkošně v ozdobných květináčích či obalech. Rady pro pěstování chryzantém v květináči. Ačkoliv květiny pocházejí z Dálného východu, slovo “ chryzantéma ” pochází z. Barevná krása podzimní zahrady : K tradičním chryzantémám přidejte i rozchodníky či zápleváky.


Eleanora bronze nabídne krásné bronzové . To se Vám líbí: Pěkně voní, vypadá zdravě, hodně květů. Listopadky, nebo-li chryzantémy , jsou jedny z nejhezčích květin, které začínají kvést na konci léta. Ideální jsou zimní zahrady.


V letních měsících tonou zahrady v záplavě barev. Dříve byly kopretiny, chryzantémy , listopadky, řimbaby a vratiče zařazeny do jediného obsáhlého rodu. Rysy rostoucí chryzantémy Bush jako trvalka zahradní plodiny. Spray chryzantéma je reprezentována velkou paletou odrů jehož celkový počet nyní přesahuje . Zasadila jsem na zahradě vedle sebe dvě sazenice chryzantém rozdílné barvy.


Vypadá pěkně, ale nebere stromu. Velmi mě překvapily dva. Působivě vypadají zejména chryzantémy s různě zbarvenými středy nebo ty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky