úterý 8. listopadu 2016

Jak použít napínák na plot

Při použití napínací tyče spojíme napínák a opasek očkem se závitem. V případě, že se používá pletivo nižší pak stačí příchytky na sloupek. Ty se používají také v úsecích od začátku plotu k rohu či k brance a podobně.


Místo napínáku lze použít i ráčnu. Stavba plotu návo podrobný návod jak postavit plot z pletiva.

Detailní popis jak stavíme ploty. Pletiva Dobrýa Urbánek s. Připravili jsme pro vás podrobný návod na montáž plotu se zapleteným napínacím drátem. Tam, kde napínák není, je nutné použít samořezné držáky. Kolik budu potřebovat napínáků při stavbě pletivového plotu ? Je nutné při usazování branek a dvoukřídlých bran použít vzpěrný sloupek?


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Pozinkované (Zn) a poplastované (PVC) napínáky (ráčny) k uchycení. Očka na přichycení napínáku se používají pouze nahoru a dolů. Na jednu napínací tyč. Jaké jsou výhody a nevýhody použití okrasných svařovaných pletiv např.


Známe jednoduchý způsob, jak si ohraničit pozemek a postavit plot. V návodu, jak postavit drátěný plot se dozvíte vše, co ke stavbě plotu budete potřebovat. Dále jsou také v této kategorii očka na přichycení napínáků k objímce, která se používají při změně směru oplocení. Napínák na plot k vypnutí pletiva. Kvalitní napínací ráčny v zesíleném provedení pro spolehlivé napnutí Vašeho pletiva.


Poplastovaný napínák se používá na napínání napínacích drátů u čtyřhranných pletiv. Specifikace produktů . Internetový obcho kde lze koupit ploty a plotové doplňky. Alternativně lze použít zemní vruty. Povrchová úprava, Zn. Vyšponujte pletivo pomocí ráčen.


Upevňuje se na sloupek plotu.

Kompletní sada příslušenství v nabídce. Pokud chcete docílit ideálního vypnutí pletiva můžete na každých 25m použít 2ks napínáků a vypínat proti sobě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky