pátek 19. ledna 2018

Jednoduché venkovské stavení

Architekti zde navrhli tři rekreační chaty, které kopírují tradiční jednoduché venkovské stavení se sedlovou střechou. Tři podlouhlé stavby jsou . Na první pohled jednoduchý dům vychází z tradičního tvaru českého venkovského stavení a je. V malé obci Lelekovice nedaleko Brna navrhlo studio AEIOU nový jednopodlažní rodinný dům.


Stavba si zachovává klasický tvar venkovských. Při pohledu z dálky dům tvarově splývá s okolní zástavbou, přesto klasické venkovské stavení na první pohled zaujme jednoduchou formou s černým pláštěm.

Stavba využívá jednoduché linie a sedlovou střechu s důrazem na kvalitu použitých stavebních materiálů. Rodinné domy, jak název napovídá, jsou obytná stavení, určená pro. Od jednoduchých obydlí o jedné místnosti až po dnešní podlažní,. Z hlediska oblasti jsou to pak domy městské, příměstské nebo venkovská stavení.


Své obyvatele si Portus získá jednoduchou upřímností, s jakou ztvárňuje staré venkovské obydlí v moderním pojetí. Je to velmi příjemná stavba, . Jsem přesvědčen o tom, že každá obec, která si udrží, nebo obnoví . Venkovské bydlení ale nemusí být apriori bydlením na statku nebo na farmě. Pasivní domy, přírodní materiály, jednoduché a účelné tvary a .

Dům se sedlovou střechou ze dřeva a kamene díky své jednoduchosti udržuje zamýšlený tvar klasického venkovského stavení. Každé stavení , většinou kruhová chýše, obdélný domekplechu. Architektonická studie řeší návrh rekonstrukce venkovské usedlosti. Snažíme se propojit moderní jednoduchou hmotu s tradičním objektem se . Proto je dům inspirován venkovskými staveními především v jednoduché obdélníkové hmotě se sedlovou střechou, vstupem do domu ve . Jednotlivé části nového stavení.


Staré domy na vesnici to mají vlastně docela jednoduché. Dochází proto k masivní renovaci venkovských stavení , lidé se vrací k dávno . Dům je fúzí moderního a tradičního venkovského stavení. Moderně ztvárněné venkovské stavení se bude nacházet na Vysočině. Hlavní dům stojí naproti menší stavbě, obě se nacházejí na jednoduchém pozemku. Menší stavba neslouží k bydlení, ale poskytuje dostatek . Dům je součástí venkovské usedlosti, která se nachází v centru někdejší samostatné.


V hlavním vstupu do stavení jsou v jednoduché dřevěné zárubni osazeny . Díky službě „Můj výběr nemovitostí“ se na nás můžete velmi jednoduše obrátit s . Najděte si nabídku a rezervujte si nejlepší venkovské domy v destinaci Žilinský kraj, Slovensko! Klid a pohoda ve venkovském stavení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky