úterý 11. června 2019

Gramoflor substrát pro citrusy

Gramoflor substrát pro citrusy

Nevíte, co ten citrus z OBI potřebuje za zeminu? Chcete, aby vám mučenka dobře rostla a kvetla? A kam s tou olivou, fíkovníkem, granátovým jablkem? Gramoflor substrát pro Citrusy a subtropické rostliny 45l. Charakteristika a pěstování.


Pro substropické rostliny. Složení tohoto substrátu splňuje veškeré požadavky pro zdárný růst a kvetení těchto atraktivních rostlin. Od firmy GRAMOFLOR odebíráme většinu substrátů do výroby. Substráty a rašelina. Obsahuje vysoký obsah praného riečneho piesku a vulkanického štrku, ktorý zaisťuje výbornú drenáž.


Prítomnosť štruktúrnej . Hnojivá, výživa kvetín, substráty. Univerzální substrát pro růst všech balkó-. Kromě kvalitního substrátu a vhodné teploty potřebují. Pěstujete doma citróny, pomeranče, mandarinky nebo další druhy citrusů ? V této kategorii najdete . AGRO substrát na citrusy 10L - 3. Dostatečná propustnost substrátu pro citrusy zajišťuje zdravý vývoj kořenového systému, vyvážený poměr kvalitní rašeliny, perlitu, vápence a humusu zase . Popis: Profesionální zahradnický substrát s jílem je vysoce kvalitní směs pro pěstování veškerých květin a zeleniny s výjimkou orchidejí a vřesovištních rostlin.


Zahradnický substrát s jílem je vysoce kvalitní směs pro pěstování veškerých květin a zeleniny s výjimkou orchidejí a vřesovištních rostlin. Ať už se jedná o pěstební substráty , hnojiva, přípravky na ochranu rostlin, květináče,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky