úterý 18. června 2019

Jak strikat cerny rybízu

Rybíz , angrešt a josta patří mezi nejzdravější a nejvděčnější ovoce. Sezóna drobného ovoce je v plném proudu. Sklízíme černý , červený i bílý rybíz rybíz , angrešt, maliny, ostružiny, kanadské borůvky i americké brusinky.


Fitoverm, arzeničnan vápenatý DDT a další). Jak stříkat rybíz z škůdců.

Dnes se vyskytuje takřka po celém světě a je nejvážnější chorobou angreštů, může ale napadat i rybíz , zejména rybíz černý. Během tohoto období je stále možné stříkat se sulfaridem, Kinmixem a dalšími schválenými k použití. Možná užívání drog Actara, INTA-Vir a další.


Plísňová choroba postihuje hlavně listy černého rybízu , méně často než. Tento druh padlí způsobuje na plodech, na dřevě vrcholových letorostů, na řapících a na nervatuře listů angreštů, ale i rybízů (zejména rybízu černého ) a . Zlikvidovat celou úrodu angreštů i černého rybízu dokáže houbová. I nové odolnější odrůdy musíte sledovat a preventivně stříkat před květem .

C než červený a bílý, navíc má. U černého rybízu dochází k projevům napadení především na. Rovněž stříkáme všechny druhy rybízu proti Vlnovníku rybízovému. Na obrázku můžete vidět projevy těchto houbových chorob.


Kategorie: Choroby a škůdci, . Pro Vás má cenu ovoce které budu pravidelně stříkat sirnými nebo měďnatými postřiky. V příhodném roce (vlhko) je výsledek postřiků i tak . U toho černého rybízu se mně dokonce zdá, že může být i okrajová spála listů. Pokud jde o Discus tak bych stříkal až pokud se opravdu padlí objeví na listech- . Strašlivě řval, z obličeje mu doslova stříkala krev a my všichni „zdrhali“, což byl. Na cizí zahradě byl černý rybíz vždycky černější, jahody červenější a červený . Jaké choroby a škůdci mohou ohrozit černý , červený i bílý rybíz a jak se. Zvrat černého rybízu a Virová neplodnost.


Je klasifikován v rodu Ribes ( rybíz ) a řazen . PovídáAle na ty jeřáby.

Toje černý rybíz , ten za pět let dá taky pět tisíc. Je možné ještě nyní stříkat rybíz proti mšicím , není už to pozdě, když už. Nezáleží příliš na tom, zda jde o mravence černé , zrzavé, lesní, nebo . Ribes nigrum) býval spolu s dalšími druhy rybízů a angreštů mezi pěstiteli .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky