čtvrtek 6. června 2019

Japonsky rotavátor nože

Prodám nové nože na japonské rotavátory yanmar,iseki,kubota apod. Máš rotavátor středový, nebo je pohon od kraje? V jakém terénu jsi to zkoušel? Rotavátor japonský či.


Specifikujte váš požadavek na šířku, druh zavěšení , zda do konzoly nebo tříbodového . Prodej příslušenství a nářadí za malotraktory. Příslušenství k malotraktorům a traktorům. Japonsky rotavator kubota do dvojbodu zaber 130cm.


Predám japonský rotavátor z malotraktoru Yanmar do dvojbodu, cena 270€. Saved from malotraktorykubota. Find this Pin and more on Traktůrky by Fox. Jednoúčelový rotavátor VARI K-je vhodný pro všechny zahrádkáře a pěstitele zeleniny. Japonsku , jako i kovové rotační kypřící kopinaté nože.


Kryt rotavátoru Rapid může být otevřen pro zpřístupnění nožů , významně se tím usnadní čištění a údržba. Detailní popis technologie práce půdní frézy . Podle počtu namontovaných hvězdicových nožů. Připravil: Jan Burkáček, foto: autor. K čemu slouží rotavátor. Jedná se o stroj, opatřený rotačnímy noži , které pronikají do hloubky až cm.


Vlastnosti: - Masivní slitinová převodovka s dvojitou ochranou - vyrobeno v Japonsku. Kovové rotační kypřící kopinaté nože - vyrobeno v Japonsku. Predam malotraktor TK pluh rotavator TZ na tahanie priv. Kladiva, nože na mulčovače, nože do rotavátorů.


Nože ke křovinořezům. Predam japonsky malotraktor Iseki TU2v póvodnom a velmy zachovalom stave,má. Nabízíme špičkové japonské malotraktory a další zemědělskou techniku. Ponúkam na predaj japonske prepelice sliepky,pri odbere nad 25ks možnosť. Inzeráty kategórie nože , dýky, bodáky s možnosťou bezplatného pridávania . Japonský nůž Santoku je asijskou obdobou našeho kuchařského nože.


Díky vysoké a dlouhé čepeli má všestranné využití. Používá se zejména v asijské . Velmi robustní a výkonný kultivátor pro zákazníky, kteří ocení dlouhou životnost stroje. Jsme přímí dovozci Japonských malotraktorů a příslušenství.


Predám traktor Super upravený do lesa (vzpera, fabrický navijak, rám, obutie skoro nové) Autobazár.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky