pondělí 3. června 2019

Jak seřídit pojezd na k sekačce

Nicméně rovněž často opomíjenou příčinou prokluzování pojezdu je špatné seřízení spojky. Ve většině rotačních sekaček Hecht je použita kuželová spojka, . Apr mám sekačku Honda HRB 476C a přestal mě fungovat pojezd. Když lanko zapínání pojezdu potáhnu kombinačkami, tak se pojezd zase chytí. Sekačku jsem zakoupil před lety.


Pojezd byl silný rychlý. Napnutí pružiny pojezdu často bývá vzadu vedle výhozu Kdo má pocit, že při pojezdu kola prokluzují, měl by věnovat pozornost . Při sečení se sekačka rozjede a cca po . Lidl - Produktová videa - Rotační sekačka s pojezdem - Duration: 2:51. LIDL Česká republika 86views. To znamená, že sekačka bude sestavena, naplněna provozními kapalinami, seřízena a odzkoušena. May Pro kontrolu seřízení pomalu táhněte sekačku dozadu a přitom přitahujte páku pojezdu k rukojeti.


Pokud se zadní kolečka zablokují v okamžiku, . Nov Seřízení lanka ovládání spuštění pojezdu …. Návod k použití na motorovou sekačku Honda. Je-li zařízení vybaveno mechanismem pro pojezd , nezapojujte tento pohon. VAROVÁNÍ: Nikdy neprovádějte seřizování sekačky , aniž byste nejdříve zastavili. Sep Osové vůle jsou častým jevem u sekaček bez pojezdu , pojezdové.


Jednou za rok také nechávejte odborným servisem seřídit ventilovou vůli. Apr Správně napněte pojezd. V rámci kontroly sekačky je třeba prohlédnout také řemen pojezdu.


Motor nejlíp seřídí odborník. Před prvním uvedením sekačky na trávu do provozu si důkladně pročtěte tento návod. Název výrobku: Jednobubnová rotační sekačka. S se zapíná pojezd zmáčknutím pojistky (2) se současným.


Je vybavena robustním ocelovým . Pokud při pojezdu sekačky míjíte překážku, dbejte, aby nedošlo k najetí na překážku či. Předepsané prohlídky a seřizování motoru HONDA v pravidelných. Dlouhá madla pro ovládání brzdy a pojezdu jsou vhodná jak pro praváky, tak pro leváky. Pro pohodlné přenášení je sekačka navíc vybavena předním madlem.


Otáčky nejsou nastavitelné. Seřízení otáček motoru je možné provést pouze v autorizovaném servisu. Sekce 5: Návod na smontování sekačky. Před nastartováním motoru sekačky vypněte pojezd stroje.


Karburátor nesprávné seřízení. Ergonomicky tvarovaná rukojeť s měkkým držadlem a dobře uspořádanými, snadno dostupnými ovládacími prvky. Variabilní rychlost pojezdu. Sedadlo je představitelné na desce .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky