úterý 25. června 2019

Japonská myrta cuphea

Je velmi odolná a dobře snáší stín. Každá bonsai je originál! Je to malý, vždyzelený ker pochádzajúci z Mexika. Je nenáročný subtropický keřík s listy podobnými myrtě.


Kvete téměř celoročně . Kufea vytváří nízký stále zelený keříček s drobnými, lesklými lístky. Rostlina je obsypána množstvím malých . Donesla jsem si kufru, přesadila a má se k světu. Zeptejte se na tento produkt. Je to velmi oblíbená letnička dobře snáší sucho, nemá ráda dlouhodobé přemáčení.


Všechny informace o produktu Květina bonsai - japonská myrta ( cuphea ) 92-N, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze bonsai - japonská. Jako pokojová rostlina je trvalka (čím starší, tím dřevnatější má stonek), při venkovním pěstování poslouží . Japonska mirta najbolje uspeva na sončni in polsenčni legi. Primerna je za sajenje v gredice in grobove, odlično se obnese tudi v loncih in . Na rozdíl od běžné myrty můžete z té japonské postupným . Jedná se o nízký stále zelený keříček s . Objavte nápady na tému Venus.


Japonská myrta se pěstuje obdobně jako klasická myrta. Světlé až polostinné místo, plné slunce vydrží, ale není nejvhodnější. Teplota v zimě nejlépe okolo C. Snese ovšem vyšší i nižší teploty. Její pravý název je kufea růžová ( Cuphea Hyssopifolia), nízký stále.


Hoci sme vyššie spomínali, že sa japonská myrta pestuje obdobne ako klasická, v podstate japonská. Jej pravý názov je kufea ružová ( Cuphea Hyssopifolia). Hledáte myrta japonská? Na dotaz „myrta japonská“, jsme našli:.


Neviem co treba zmenit- Cuphea -Kufea yzopolista- japonska myrta. Príspevok od používateľa lexiNe 30. Dobry den,tento stromcek uz . Myrta japonská přezimování - Zpracovaná témata tema.


Noni – Morinda citrifolia je od pradávna využívaná léčivka, která nedá vědcům spát. Stále v ní totiž objevují nové a nové endemické látky, . Sortiment květin vhodných pro výsadbu do truhlíků a nádob na balkony a terasy je tak široký, že by bylo škoda využít jen některé z nich. Proto vám představíme .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky