pátek 13. září 2019

Folie filtek na strechu

Folie filtek na strechu

Výpočet materiálu pro plochou střechu Spočítat materiál. Dostupné na prodejnách. Dobrý den, pro podložení bazénové folie potřebuji. Filtek (případně nějaká jiná) jako vrchní vrstva na plochou střechu ? FILTEK 3NETKANÁ SEPARAČNÍ FOLIE.


Folie filtek na strechu

Doprava na střechu bude zajištěna pomocí věžového jeřábu. V návrhu střešní konstrukce je třeba vyřešit bezpečný přístup na střechu ( výstup i sestup). Potřebujete izolovat střechu ? V našem video manuálu vám řekneme jaké nářadí použít.


Poptávápokládku hydroizolace na střechu , m2. Pokládka falcované krytiny z Cu plechu na šikmou střechu. Získejte cenové nabídky na pokrývač a klempíř, střechy, ploché střechy, izolace. Od neděle v okolí sháníme firmu, ,která by nám střechu opravila. Předmětem této smlouvy je pokládka nové střešní krytiny na plochou střechu Kulturního.


Folie filtek na strechu

Izolace ploché a mírně šikmé střechy. Na všechny typy podkladů, pro novostavby i rekonstrukce. Bezúdržbovost a dlouhá životnost. To odvětrání musí být od pozednice do hřebenu a na něm udělat kvalitní odvětrání. Tak mám Fatrafol, pod ním je separační filtek 3a pak nějaká pojistná izolace, myslim že tam je nějaká parozábrana a pak OSB.


Jinak mám rovnou střechu s mírným sklonem. GULLYDEK pro napojení na hydroizolaci z PVC-P fólie Těsnicí kroužek. Difuzní fólie s označením RESISTANT spolehlivě nejen chrání před zatečením vody v místě probití fólie hřebíkem, ale jsou i odolné vůči impregnaci používané na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky