pondělí 23. září 2019

Jak vypěstovat tulipán doma

Pokud takového pohledu z okna máte už dost, oživte si domácnost a nechte si svůj interiér rozveselit živými tulipány. Navíc v okrasném provedení a bez půdy. Kvetoucí hyacinty, tulipány , narcisy, modřence a další cibuloviny si můžete doma snadno vypěstovat jen ve vodě. Inspiraci najdete v galerii.


Jak je vysazovat, množit a jak se o ně starat, aby do krásy rozkvetly každým rokem? Pokud byste si chtěli vypěstovat tulipány na zahradě, máte teď už smůlu.

Cibule je totiž nutné zasadit do země koncem září nebo během října. Náš tip: Jestliže máte na jednom místě více cibulek, které rozkvétají v různém období, zasaďte je jako „věž“. Po odkvětu vykopeme cibulky, které můžeme později vysadit na zahrádku. I když jde pěstovat je každý rok z vlastních cibulek, doma se to příliš . Vždy jsem toužila pěstovat tulipány doma v květináči, ale nikdy nevydržely.


Pak jsem objevila tento skvělý nápad a dnes mám svou vlastní zahrádku na parapetu. Dnes jsou tulipány snad . Jednou až dvakrát za týden stačí. Jak si vypěstovat a ozdobit zelené velikonoční osení.

Provence u vás doma Aneb vše o levanduli. Opojně vonící hyacinty, drobné narcisy a elegantní tulipány. Nejjednodušší cestou, jak rozveselit byt v předjarním období, jsou rychlené cibuloviny. Nejčastěji jsou to mini narcisy, hyacinty a tulipány , nechybí ani modřence, . Existuje totiž jednoduchá metoda, která vám pomůže vypěstovat si krásnou kytici tulipánů bez potřeby hlíny v . Chci vypěstovat cibulky květin doma , . Vždy som túžila pestovať tulipány doma v črepníku, no nikdy nevydržali.


Potom som objavila tento skvelý nápad a dnes mám svoju vlastnú . Prosím o radu, jak množit drobné odrůdy tulipánů ze semen. Vysévat ven anebo doma - třeba do truhlíko na okno ve sklepě. A pestrý koberec vytvoří také narcisy a tulipány , orseje a ladoňky. Jak zasadit tulipány na podzim doma.


Podzimní výsadba tulipánů. Tyto květiny v otevřeném poli kvetou mezi prvními, takže. Před vlastním osázením . Most of the people choose to have indoor water gardens because they are easier to maintain and they offer more possibilities of exposing the flora. V dnešním článku vám poradíme, jak tyto rostliny správně pěstovat.


Tulipány kvetou na jaře.

Víte o tom, že tulipány lze jednoduše pěstovat i na balkóně v květináči?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky