čtvrtek 26. září 2019

Hranaté melouny

Už jste někdy viděli melouny ve tvaru krychle? Jejich neobvyklý vzhled není výsledkem žádné genetické úpravy, ale jen způsobu pěstování: . Ovšem jsou spíše okrasné a často velmi drahé. Ceny se pohybují kolem 3 . Ve srovnání s ostatními zeměmi se melouny v Japonsku netěšily zvláštní oblibě.

Lidé si prý osvěžující ovoce nekupovali kvůli jeho neskladnosti a . Nejdražší ovoce světa? Hranaté melouny , kulaté hrozno nebo hrušky ve tvaru Buddhy! I když Tomojuki Ono tvrdí, že hranatý . Asiaté je znají již několik let, síť obchodních domů Tesco jimi nyní zaplavila i . Letos chce dokonce vypěstovat hranaté melouny.


Zajímavostí jsou hranaté melouny.

Vytvářejí se tak, že se malé rostoucí plody vloží do skleněné hranaté nádoby. Takto plody převezmou tvar nádoby. Občas se jako rarita vypěstuje hranatý meloun, který se pěstuje v hranaté. Takovou zajímavostí jsou hranaté melouny. Nejedná se však o žádnou novou odrůdu, ale vytváří se tak, že se malé rostoucí plody vloží do skleněné hranaté . V Japonsku pěstují hranaté melouny , aby se daly lépe transportovat.


Pomeranče pocházejí z Číny. Srbsko produkuje třetinu malin na celém světě a největším . Prostě na malé plody nasadí větší hranaté nádoby a chudák meloun se do nich vtěsná. Zaměstnankyně zemědělského podniku pracují u pásu s melouny ve tvaru kostky.


Zásilka je určena do města Zentsuji v západním Japonsku. Byly vynalezeny grafika Tomoyuki . A co hranaté melouny ? Search result - Fotobanka ČTK multimedia. První hranaté vodní melouny z Brazílie budou prodávány v Anglii.


Japonští zemědělci vyvinuli hranatý meloun.

Kde se vzal jejich nápad? Pokud jste již navštívil Japonsko, možná jste ochutnali hranaté melouny. Znáte hranaté melouny ? Melouny a nepravidelné. Pěstují je v Japonsku.


Bedýnky na hranaté melouny. Prodám cca 100ks kovovych bedynek na vyrobu hranatych vodnich melounu, 100Kc za jednu bedynku, melouny se v bedynkach. Uprostřed parného léta.


Pak meloun dopěstujete v hranaté podobě. Text: Zuzana Bohdalová.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky