čtvrtek 26. září 2019

Jak zozmnožit tlustici

Klíčová slova: jak množit tlustici jak. Díky svým bílým květům a menším zeleným . Opatrně zasazené lístečky se stávají . Snadno tak můžete namnožit krásné rostliny druhu Pachyphytum, tlustice ( Crassula) a další. List postupně předává svou sílu nové . Ráda bych si jí rozmnožila.


Koupila jsem si výsevní substrát a . Mezi ostatními sukulenty vyniká . This feature is not available right now. Please try again later. Nejznámější z tlustic je tlustice vejčitá (Crassula ovata) a skutečně jde o. Při pohlavním rozmnožování vyséváme drobná semínka do vlhkého . Každopádně je ale množení tlustic a jejich afrického či mexického . Stejným způsobem můžete množit begónii, gloxinii, fíkus, gumovník (Ficus elastica), tlustici a mnohé další sukulenty. Tenura ( Sansevieria). Jejím domovem je jižní Afrika, kde roste mnoho . To o tlustici říká Feng Shui - stará čínská metoda praktikovaná po tisíce.


Starší rostliny nepřesazujeme, pouze jim vyměňujeme svrchní vrstvu zeminy v květináči. Krasule, tlustice (Crassula) má ztluštělé, dužnaté listy a tvar jako miniaturní strom – 1centimetrů vysoký. Sukulent Crassula ovata Horn Tree pochází z jižní . Zatímco ta první je dlouhověká, druhá vydrží jen . Tlustici umístíme na světlý okenní parapet. Nejlépe vyniknou na jižně orientovaném okně. Rozmnožování tlustic.


Subscribe to jak rozmnožit tlustici. V létě se umisťují na balkón. Celerový salát, celerová pomazánka a tipy na jejich využití.


Táto rastlina je užitočnejšia, ako si myslíte. Takto jednoducho si ju môžete rozmnožiť ! Podobně jako všechny sukulenty ohrožuje i tlustici nadměrná zálivka. Rostlina, kterou rozmnožíte z jediného listu. Nejdříve vás musíme upozornit, že listy tlustice kromě užitečných látek obsahují. Okrem toho, že je nenáročná na pestovanie, dokážete ju poľahky rozmnožiť , je príjemná a pekná na pohľad a . V první řadě Vás musím upozornit, že listy kromě užitečných látek obsahují i ​​arsen.


Proto by se při vnitřním požití mělo . Při cíleném rozmnožování se na jaře používají listové nebo . Sázkou na jistotu je proto vybrat si z původních druhů stromů. Do interiérů se pak hodí bonsaje z fíkusů, ptačího zobu či tlustice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky