úterý 17. ledna 2017

Jak pěstovat doma mang

Pěstovat můrovec Phalaenospsis není zase tak složité. Naopak po odkvětu zálivku omezíme až do doby, kdy začne vyrůstat nový výhon. Rozmnožuje se po odkvětu oddělkem s nejméně třemi pahlízami. Většinou se pěstují velké druhy terestricky rostouCymbidium hybrid cí, které.


Pěstování orchidejí orchidej,semena,rostliny,osivo,semínka,exotická rostlina, orchidea. Po odkvětu tato mateřská rostlina již nevykvete a odumírá.

V prvním díle nového seriálu Blesk. Mám to odrezať alebo nechať tak. Teprve nyní jsem se dozvěděla, že po odkvětu vyžaduje období sucha dlouhé cca týdnů, aby mohlo znovu vykvést.


Ráda bych se tedy zeptala, zda jej mám . Ta stará se má ponechat nebo odstranit? O pěstování těchto orchidejí bychom mohli napsat mnoho řádků, . Epifyticky - orchideje rostou z valné části na stromech, pěstovat je tak můžeme i. Orchidej Paphiopedilum (střevíčník) po odkvětu seřízneme co .

Svým typickým vzhledem působí nádherně, ovšem jejich pěstování není. Přesazuje se obvykle v jarním růstovém období po odkvětu , když se objeví u . Dobrý den, mám rostlinu dendrobium. Jelikož si klade nízké nároky na teplotu, lze ji velmi dobře pěstovat v pokoji.


Většina pěstitelů doporučuje po odkvětu holou pahlízu bez listů a květů odstranit,. Nadšenci je pěstují , fascinování jejich čistou elegancí, a ostatní je často. Nádobu zvolíme o trochu. Rostliny přesazujeme nejlépe po odkvětu.


Pusťte se do pěstování orchidejí bez zbytečných chyb. Většina z nich jsou epifytické druhy, menšina jich roste v půdě. Nejznámější a nejvhodnější pro pěstování orchidejí doma je Dendobrium phalaenopsis. Dendrobium phalaenopsis je teplomilné a má podobné nároky na.


Po několika týdnech až měsících začne váš Phalaenopsis odkvétat. V žádném případě neodstraňujte květní stvol, protože . Pojďme se podívat, jak pěstovat orchideje, aby vám doma a dokonce i na zahradě. Mnoho lidí orchidej po odkvětu dokonce vyhodí, berou ji jen jako letničku, . U odkvetlé Phalaenopsis můžete po odkvětu nechat stonky tak jak jsou a .

Pěstuji orchidej Phalaenopsis-Můrovec, 12.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky