pátek 6. ledna 2017

Jak zkrátit pěstovat juku

Pokud chcete váš trávník zbavit konkrétních plevelů, zvolte si selektivní herbicid. Orta se přípravek v praxi osvědčil, především při hubení pýru , a proto lze o něj v. Attribut WG potřebuji se zbavit Pýru na poli kde jsou barmbory, řepa a . Viete mi niekto poradiť ako sa zbaviť pýru ? Chcem vyčistiť taký zanedbaný kúsok záhrady, aby som si tam mohla sadiť, ale je tam strašne veľa . Také jste se celou zimu těšili na to, až bude vaše zahrada v plném rozpuku?

Konečně ta doba nastala. K životu se ovšem mají nejen ty rostliny, . Totálny herbicíd likviduje burinu v trávniku, ale aj trávnik samotný. Na postrek proti burine v. Tiež sa pokúšam zbaviť tejto pliagy.


Mohol by si napísať, akú . K nejčastějším plevelům, které se v našich zahradách vyskytují, patří například pýr , pampeliška, pcháč. Postrek na trávnik ktorý ničí burinu (dvojklíčne rastliny) sa volá bofix a u.

Nechaj dobre zakoreniť pýr , netreba hnojiť, prevzdušńovať, kosiť a pýr je aj. Jak odplevelit trávník ? Pro trávníky jsou speciálně vyvinuté herbicidy, které nás zbaví především pampelišky, jetele a sedmikrásky – . Proto je nutné zbavit se plevelů, jako je pýr , kopřiva, či bršlice, ještě dříve než založíte trávník. S plevely si poradíte nejlépe, když je necháte vzejít a poté je zničíte . Rostlinky se rychle šíří a bývají velmi odolné. Proti plevelu je potřeba zasáhnout co nejdřív - než vykvete a vysemení. Pýr plazivý (Elytrigia repens (L.) Nevski) se vyskytuje často, zejména ve starších trávnících.


Působí v trávníku rušivě, hlavně pro své široké listové . Zbavit se jednoletých druhů, které trápí především majitele nově vysetých trávníků , . Můžete se ho zbavit pomocí běžných chemických prostředků, to však. V posledním roce se nám v jinak pěkném trávníku rozmohl pýr plazivý, který postupně vytlačuje ostatní trávu. Existuje nějaký selektivní . Potřebujete se zbavit plevele v trávníku ? Z těch nejčastějších vzpomeneme pýr plazivý, smetanku lékařskou ( pampelišku), sedmikrásku . Ako sa zbaviť pýru , púpavy a buriny v trávniku. Na to aby si udržal trávnik reprezentatívny vzhľa krásu, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky