pondělí 23. ledna 2017

Jak vypada moučný červi

Larválnímu stadiu tohoto brouka se říká moučný červ. Jako všechny druhy hmyzu s proměnou dokonalou, prodělává čtyři vývojová stadia: vajíčko, larva, kukla a . I tak se k vám snadno může nastěhovat mol potravinový a jeho červi. Mol potravinový (Ephestia kuehniella), jinak též zavíječ moučný , . Larvy jsou velmi odolné a mohou být bez potravy i několik měsíců.

Larvy se mohou šířit pomocí ptáků - průnik . Jihlava - Cvrčky na másle, moučné červy na čili a česneku, grilovaná. Na menu byl cvrček na másle, velcí mouční červi na čili a česneku, . Cvrčci jsou zvláště bohatí na proteiny a mají málo tuku, mouční červi. Nikdy jsem je tu neměl a teď mi lezou. Kukla vypadá ako malý mimozemšťan.


Při předposledním vsleku z kůže vyleze kukla, která vypadá trochu jako vetřelec.

Mouční červi jsou čistí. Ahoj, potřebuji poradit jak na moučné červi. Mastné kyseliny: Dospělci moučných červů obsahují z stejné mastné kyseliny jako hovězí. Požádal jsem kámoše,aby mi koupil červi.


Potravinový moly jsem kdysi zažila, to ale vypadalo jinak. Slečna Fajnová stydlivě přikývla a řekla: „Je roztomilá, ale přece jen vypadají. Je důležité pravidelně procházet spíž, odstranit napadené potraviny a umístit na vhodná místa mololapky. Nejprve to vypadá , že se žádný nechytí . Navíc chovat červy je tak snadné, že to zvládne i to největší motovidlo.


Dokážete si představit, že byste doma chovali doma moučné červy a následně je konzumovali? Tak právě s tímto nápadem přišly dvě . Rozšířeny informace o moučných červech. Kudlanka egyptská požírající moučného červa (orig.). Ve srovnání se skotem potřebují mouční červi až pětkrát méně vody.


Zavíječe moučného si klidně můžete přinést z obchodu.

Hmyz je jemně pozlacený, aby vše vypadalo sexy, tvrdí cukrář. Na moučné červy však nepanují shodné názory: někteří zákazníci prohlašují, . Vypadá podobně jako mol, ale na rozdíl od něj se larvy nekrmí textilem, ale chutnými potravinami. V teplých spížích a skladech se zavíječi . Ze začátku konzumace hmyzu vypadala jako šou.


Za tepla připravovaní cvrčci a potom kukly moučných červů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky