středa 18. ledna 2017

Jak seřídit na sekačce pojezdy

Nicméně rovněž často opomíjenou příčinou prokluzování pojezdu je špatné seřízení spojky. Ve většině rotačních sekaček Hecht je použita kuželová spojka, . Apr mám sekačku Honda HRB 476C a přestal mě fungovat pojezd. Když lanko zapínání pojezdu potáhnu kombinačkami, tak se pojezd zase chytí.


Sekačku jsem zakoupil před lety. Pojezd byl silný rychlý. Otvor pro bowden ‎: ‎mm Parametr ‎: ‎MCZK 25. Při sečení se sekačka rozjede a cca po . May Pro kontrolu seřízení pomalu táhněte sekačku dozadu a přitom přitahujte páku pojezdu k rukojeti. Pokud se zadní kolečka zablokují v okamžiku, . Lidl - Produktová videa - Rotační sekačka s pojezdem - Duration: 2:51.


LIDL Česká republika 86views. Apr Správně napněte pojezd. V rámci kontroly sekačky je třeba prohlédnout také řemen pojezdu.


Sep Osové vůle jsou častým jevem u sekaček bez pojezdu , pojezdové. Motor nejlíp seřídí odborník. Jednou za rok také nechávejte odborným servisem seřídit ventilovou vůli. Je-li zařízení vybaveno mechanismem pro pojezd , nezapojujte tento pohon. VAROVÁNÍ: Nikdy neprovádějte seřizování sekačky , aniž byste nejdříve zastavili.


Viz servis a seřízení v tomto. U sekaček s pojezdem vypněte pojezd před startováním motoru. Nikdy stroj nezdvihejte nebo jej nepřenášejte, pokud motor běží. Zastavte motor v těchto . Je vybavena robustním ocelovým . Otáčky nejsou nastavitelné. Seřízení otáček motoru je možné provést pouze v autorizovaném servisu.


Mimořádné ceny let STIGA! May Rychlost pojezdu můžete regulovat dle potřeby. Madlo lze nastavit a složit pomocí upínacích pák, ale má na tak těžký stroj poměrně velkou vůli.


Prodám Benzínovou sekačku VEGA 485SH s pojezdem ,staří 7let, plně funkční ,je potřeba seřídit motor. Místo prodeje: HlubočinkaZměněno: před dny. Děkujeme vám, že jste si zakoupili tuto zahradní benzínovou rotační sekačku. Usnadněte si sekání zahrady s elektrickou nebo benzínovou sekačkou s pojezdem.


Strunové sekačky a křovinořezy Hecht v našem e-shopu. Název výrobku: Jednobubnová rotační sekačka. S se zapíná pojezd zmáčknutím pojistky (2) se současným.


Páka je přes lanko spojena s pojezdovým mechanismem sekačky. Seřízení pojezdu se provádí pomocí seřizovacích šroubů lanka ovládání plynu (8), které s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky