pátek 16. června 2017

Hadice černá na vodu do země

Brilix cestný ventil pro filtrace. Trny na filtraci určené pro hadice jsou poněkud menší, tak jsem musel na pomoc pozvat teflonovou. TOP ventil medium - filtrační písek nebo sklo -mm, požadované.


Písková filtrace Bestway Flowclear Rapid - 3. TIP: nezapomeňte si k filtraci dokoupit filtrační kuličkovou náplň nebo filtrační písek.

Prodam piskovou filtraci bestway ,pozivana pro zahradni jezirko. Pro bazény do objemu m - ti cestný ventil. Balení obsahuje - cestný ventil boční pro připojení na filtrační nádoby Astralpool Cantabric, Bilbao, Millenium.


Integrovaný ventil pro regulaci vypouštění pomocí zahradní hadice. Připojte konec jedné hadice (12) na vstup předfiltru a druhý konec hadice ke spodní přípojce se sítkem. Tichý chod Balení obsahuje: - Nádobu na písek - cestný ventil s. Návod k obsluze - ti cestného ventilu.

Nasadte víko na vrchní okraj nádoby tak, aby hrdlo pro připojení hadice z výtlaku čerpadla. Zpětné proplachování. Bazénové čerpadlo filtrace nasává bazénovou vodu, kterou protlačuje přes filtrační dobu s pískem.


Součástí balení je také hadice na připojení k bazénům a šesti cestný ventil. Bazénovou pískovou filtraci , UV lampu, kompresor. Uzavřeno: funkce zastaví tok vody mezi filtrací a bazénem.


W má dostatek síly jak pro provoz samotné filtrace, tak i pro. Hadice s maticemi 2x na propojení s bazénem. Umístěte těsnění L (11) na - ti cestný ventil pro přívod. Vypněte filtraci a nastavte - ti cestný ventil do polohy.


Obsah balení: - - ti cestný ventil - ukazatel tlaku v MPa - hadice na připojení Vlastnosti: - hadice na připojení k bazénu je součástí . V pískové filtraci voda prochází přes křemičitý písek, kde se zachyt. Tato filtrace přefiltruje mbazénové vody za hodinu a je ideální pro bazény s objemem. Prostar , BlackStar , ProStar Profi 6. Krátká hadice k solární pyramidě slouží k propojení dvou solárních pyramid do okruhu.

Popis produktu Originální náhradní hadice pro skimmer Tampa. Náhradní čerpadlo s motorem pro pískovou filtraci ProStar Profi (dříve BlackStar 7). Náhradní - cestný ventil pro bazénové pískové filtrace Ventil je v šedé barvě,. Matice převlečná pro filtraci Bestway.


Při stejném objemu přefiltrované vody nabízí kvalitnější filtraci díky pískové. Součástí filtrace jsou i hadice , průchody stěnou bazénu a svorky na upevnění hadic.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky