čtvrtek 29. června 2017

Jak pestovat vodní melouny

Vodní melouny obsahují přes vody. Proto je důležité rostliny během vegetace zalévat. Největší nároky na vodu logicky má rostlina v době květu a tvorby . Naopak, dvakrát týdně půdu kolem rostlin řádně prolijeme velkým množstvím vody (na rostliny cca litrů).


Jak pěstovat vodní melouny. Milují horko, a jakmile zakoření, divoce porostou bez .

U nás se konzumují dva základní typy melounů , a to meloun vodní a meloun cukrový (Galia, Piel De Sapo, Cantalope). Známější je ten vodní. Pěstovat je můžete i na zahradě. Please try again later.


Videostudio K Kralupy. Ale výsledek stojí za to. A jak poznáme, že je zralý. Rozlišujeme dva základní typy melounů - cukrový a vodní , přičemž oba mají přibližně stejné nároky na pěstování , ale cukrové melouny mají o .

Věděli jste, že je až z tvořen vodou ? Existují druhy melounu. Cukrové melouny a melouny vodní. Pokud jste ještě pěstování melounů nikdy nezkoušeli, pokusím se s vámi podělit o pár ra jak na to.


Téměř všichni považují vodní meloun za . Studená voda není vhodná pro žádné rostliny, ovšem pro teplomilnější druhy zeleniny, ke kterým patří i melouny , je . Melouny je nutné zalévat jen ohřátou vodou. Kde melouny pěstovat. Letos zkouším poprvé pěstovat Meloun vodní a mám jeden problém. Plody rozšiřují svou typickou vůni.


Pokud klepnete na klouby na vodní meloun , měl by být slyšet tupý a dutý tón. Když jsou zralé, cukrové melouny často tvoří. Rostoucí vodní meloun.


Teploty při klíčení semena melounu obvykle nesmí klesnout pod 15°C. Nejčastěji pěstujeme dva druhy melounů - meloun vodní a meloun. Crimstar Fz pěstírny v Turecku do našeho jarního sortimentu.


Samozřejmostí je zalévat večer odstátou vodou. V chladnějších oblastech se .

Brzy zrající malé a středně velké vodní melouny. Dužnina je červená, velmi sladká. Nejznámější je meloun vodní , jehož dužina má jasně červenou barvu, čímž se liší od melounů cukrových. Má vysoký obsah vody , proto je podíl .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky