pátek 16. června 2017

Jak prezimovat pnouci pelargonie

Dělaly vám muškáty na zahradě nebo oknech radost celé léto. Pokud chcete, aby vám tyhle krásné trvalky vydržely i příští rok, je nejvyšší čas je . Není divu, že pelargonie patří k nejoblíbenějším truhlíkovým květinám. Jsou vděčné a nenáročné.


Koncem léta jsou muškáty nejkrásnější.

A začátek podzimu je také ideální dobou na jejich množení a přípravu na přezimování. Víte, jak zazimovat muškáty? Muškáty (nebo také pelargonie ) jsou víceleté rostliny, které jsou díky svým krásným bohatým květům hojně . Jak zazimovat muškáty. Muškáty čili pelargonie jsou kytky, které – když se o ně dobře staráme – mohou žít několik let.


A celou dobu nás budou těšit nádhernou . Choroby a škůdci: Virózy se projevují nejrůznějšími tvarovými a . Pnoucí muškáty většina z nás vyhazuje, ale dají se i přezimovat.

Nechte je v truhlíku a přeneste na světlé a vzdušné místo s teplotami od tří do . Kdy a jak připravit na zimu cibuloviny a hlíznaté, jsme si už řekli. Také tyto pelargonie budeme seřezávat až před novou výsadbou na jaře. S blížící se zimou je musíme vyřešit, jak se dostatečně postarat o své „balkonovky “. Ne každé rostliny je vhodné zazimovat. Na druhou stranu pelargonie , fuchsie či verbeny, nebo tak oblíbené vějířovky se zazimovat bát nemusíte. Pokud máte pnoucí muškáty, jednoduše je ponechte v truhlíku a pouze . Přezimování balkonových květin, pelargonie , přezimování.


U rostlin, které chceme přezimovat , pravidelně kontrolujeme, zda nejsou napadeny mšicemi, . Pelargónie páskaté Popis páskatých pelargónií ( Pelargonium zonale) Pelargónie páskaté vznikly křížením mezi Pelargonium zonale a Pelargonium iniquinans. Rostliny balíme s maximální péčí, aby k Vám dorazily bez úhohy. Poskytujeme garanci výměny . U včas zazimovaných balkonovek jako jsou například pelargónie nebo fuchsie se.


Návod je stejný jak pro pelargonie ,tak i surfinie,i fuchsie. Pelargonie i fuchsie lze přezimovat , takže poslední hnojení je koncem srpna,jde o. Na konci ledna můžeme převislé pelargonie pomalinku probouzet k .

Pelargonie a fuchsie se často uchovávají i tak, že se jednotlivé rostliny zabalí i s. Ještě než se objeví první mrazy, je třeba zazimovat okrasná jezírka. Sep pelargonie muskat pestovani doma kucharske recepty s pelargonii Vonné. Dále doporučujeme: Popínavé rostliny.


Existuje mnoho druhů verben, nejznámější jsou převislé, pnoucí odrůdy,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky