úterý 11. července 2017

Jahodník stáleplodící převislý mara de de bois

Celé léto čerstvé jahody. Jen natáhnout ruku z houpacího křesla a utrhnout! Jahodník Mara des Bois 10ks převislý.


Tato speciální převislá , stáleplodící odrůda, svými vlastnostmi připomíná lesní jahody. Produkuje malé až střední ovoce, .

Nejlepší převislá stáleplodící odrůda! Delikatesa labužníků ve Francii! Jahody s typickou chutí lesních jahod!


Mara de bois –novinka – stáleplodící převislá odrůda francouzského původu. Do těchto nádob se vysazují stáleplodící a převislé odrůdy, které přináší . Mara de Bois – francouzská odrůda silně odnožující a plodící na odnožích v roce. Ze vzpřímených stáleplodících jahodníků doporučujeme např.


Francouzská odrůda velmi dobré chuti, střední plody, velmi aromatické, nejlepší převislá odrůda.

Symbol nejlepších dezertních jahod. Tato původně francouzská odrůda je stáleplodící , převislá , se středně velkými, kulatými až . Vzrůst : bujný , vytváří silné rostliny se spoustou šlahounů, na kterých se vytvářejí další květy a následně i plody. Stáleplodící převislá odrůda jahodníku j, vhodná . Jedná se o odrůdu, která má středně . Balkonová převislá odrůda Maria de Bois má plody střední velikosti, kulovitého tvaru a jasně.


Většina rostlin má nyní plody. Plodí i na šlahounech, které průběžně . Chcete mít celé léto čerstvé jahody z Vaší vlastní produkce ? Nyní můžete díky našemu celoročnímu konceptu pěstovat jahody po celou sezónu. Název, Kó Skladem, Cena. MARA de BOIS převislé - pack.


Na oblibě si získává odrůda Temptation, převislá jahoda, odrůda německého . Kvete krásnými růžovými květy. Jul V nabídce nechybí ani stáleplodící odrůdy jahodníku. Prodáváme kvalitní odrůdy sazenic jahodníku.

Poloraná jahoda středně velkých plodů. Převislý stáleplodící jahodník. Odrůdy jaho které nabízíme v našem zahradnictví, je možné pěstovat v našich klimatických podmínkách.


ELVÍRA - středně velké plody s . Plody středně velké, kulovitého tvaru jasně červené.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky