pátek 21. července 2017

Jedle concolor sazenice

Nabízíme jako již vzrostlý strom. V dospělosti dosahuje do výšky 6-10m, při šířce 2-4m. Jan Rajčok na Sbazar. Rostliny, sazenice a semena. Dorůstá do výšky - m.

Nároky: Ze všech jedlí nejméně náročný druh, nejodolnější vůči suchému a znečištěnému ovzduší, snáší . V našem e-shopu nabízíme malé sazenice. Na našich pěstebních plochách . Lesní školka Nekoř nabízí sazenice jedle ojíněné v květináči (s balem), . Okrasná jedle , výrazné stříbrné . Hledáte abies concolor jedle ojíněná? Také u této jedle vznikají výpěstky WB, na čemž mají svůj podíl i čeští sběratelé a pěstitelé – bližší viz jedle bělokorá.

Semena vejčitá, mm dlouhá, široce křídlatá. Abies lasiocarpa var. Jedle subalpinská var. Odběr osobně nabo dobírkou.


V nabídce máme i jiné druhy sazenic . Její největší devizou je nápadná barva. Pěstitelé ve školkách si. Sierra Nevada bílá jedle.


Například jedle má velká semena , která zamáčkneme po jednom lehce pod . ABIES CONCOLOR – JEDLE OJÍNĚNÁ Velmi estetický okrasný druh dekorativní habitem. Krásně se vyjímá jako solitera na volných plochách svojí hustou, . Obalované sazenice (↓). Picea concolor , Pinus concolor.


Je rozšířena ve střední oblasti Severní Ameriky v pohořích ve výšce 1. Je jednou z nejkrásnějších jedlí.

Strom pochází ze Severní Ameriky. Má krásné stříbrozelené jehličí. Pomalu roste, ale vhodná je spíš do větší zahrady nebo na parkovou výsadbu jako solitéra, . Dozrávají během srpna a září, přičemž semena se uvolňují v říjnu.


Světle hnědé šišky dozrávají v srpnu až září, semena uvolňují v říjnu. Nahnědlá semena mají velikost 8×5 . Borovice lesní, smrk ztepilý, jedle grandis, jedle concolor , jedle fraser, jedle korejská, jedle lasci ocarda. K prodeji nabízíme i svazky ozdobného klestí z borovice . Typ dřeviny vysoká stromovitá dřevina, jehličnatá, neopadavá, dorůstá - m, koruna.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky