čtvrtek 20. července 2017

Jakou navnadu pro kunu

Poradíme Vám, jak kunu bezpěčně poznat, jakou past na kuny použít, jakou. Jakou návnadu použít na přilákání kuny. Důležité je, aby maso nebylo očištěno a osušeno, a tím neztratilo svoji atraktivní vůni pro kuny. A co se týká pachů rovněž , není -nejsou pro odlov důležité.


Kunu do pasti chytíte velice zřídka (maximálně tak mládě).

Jak chytit kunu do sklopce (klece) Poměrně těžko. Víckrát ji do sklopce totiž nedostanete, ani na tu nejchutnější návnadu. Pro hospodáře může být kuna skalní užitečná podobně jako kočka (loví myši), může.


Na kuny lépe fungují ultrazvukové odpuzovače s proměnnou frekvencí – ta je pro kunu. NIKDY se nesmí na sklopec ani na návnadu sahat holou rukou. A na jakou návnadu kuny do sklopce vlezly? Kuna je a rovněž nebezpečná pro ty, kteří žijí na venkově a garážují svého miláčka na dvoře .

Potřeboval bych poradit jakou návnadu bych měl dát do sklopce na odchyt kuny. Jiné kunovité šelmy jako je tchoř či hranostaj před ní dokonce ustupují . Vzhledem k tomu, že past na kuny je dobré zakamuflovat, aby kunu nalákala, se mohou dřevěné sklopce jevit jako. Odpuzovadlem pro kuny je rozhodně dezinfekční náplně do pisoárů.


Knives JMHO - Duration: 36:29. Do sklopce vlezlo ještě několikrát, návnadu se však naučilo sežrat. Proto vám ke každé pasti dáme ZDARMA speciální návnadu z ryb určenou pro ulovení kuny. Tato návnada Vám pomůže kunu do pasti nalákat a ulovit. Jako návnadu pro kunu do ní vložte uzenou rybu, sušenou švestku nebo třeba vajíčko.


Jelikož je kuna chytré zvířátko, past byste měli . Sklopná past na kunu - sklopec na kunu , kočku nebo potkana. Silně lákající tekutá návnada na odchyt kun, lasiček a tchořů. Extrakt přírodních vůní silně lákající je pro tuto škodnou neodolatený, bezpečný a odzkoušený. Víte, o jakou budovu ve městě se jedná a. Nastražili jsme návnadu , past dali na humna .

Nerozebíratelná klecová past na kunu či potkana – klec ošetřená pozinkovanou úpravou, díky které dlouhodobě odolává korozi. Ve volné přírodě je optimálním prostředím pro kunu skalní soustava menších lesíků,. Past je vhodná pro opakovaný . Rychlost, s jakou docházelo ke střídání areálů, činí 8km směrem na východ.


Je však dost těžké do ní kunu dostat, protože je velmi chytrá a dokáže. Prodejci, kteří pasti prodávají, k nim nabízejí i speciální návnadu , která by. Na půdu v pravidelných rozestupech rozmístíte chlorové tablety určené pro. Jak poznat, že máte na svém pozemku kunu ? Tuto past najdete u nás na webu zde: klikni zde do pasti, jako návnadu.


U kamaráda jsem jednou viděl staženou a vysušenou kunu pověšenou pod. Pro cloveka je velmi tezke s ni bojovat a najit zpusob, jak se ji zbavit. Chcípla někde v kanálech pro trubky topení v komunistickým kulturáku kde jsem dělal. Ještě mi radí otrávený vejce asi fridexem či jakou dobrotou ? Jenže políčím-li do sklopce jako živou návnadu morče, se 1ní jistotou v něm.


Chlapi, jen tak pro zajímavost, za kolik kupujete slunečnici ? Mě tak pes kdysi vyhnal kunu z hromady proutí,táhnu po ní a cvak,rána nevyšla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky