pondělí 24. července 2017

Jahody převislé toscana

Odrůda Toscana je novinka mezi převislými jahody. Vyznačuje se velkou plodností a velkými, chutnými plody. Ty ocení nejen děti, ale každý z nás. Stačí zvolit pnoucí stáleplodící odrůdu, například Maranell.


Jak pěstovat jahody v květináči.

Jahody jsou docela nenáročnou balkonovkou. Z jedné rostliny lze získat až kg jahod. Pěstování: Jahodníky se vysazují do propustné, vlhké a výživné.


Velice pěkný svými růžovými květy, působí tak zároveň dekorativně. Nejedná se o pnoucí jahody. Co když ale nejste majitelem pozemku a případné . Pro balkónové boxy a závěsné květináče je vhodná zejména okrasná jahoda Toscana.

S četnými dlouhými výhonky a množstvím odnoží roste převisle. Fragaria x ananassa Toscana - stáleplodící převislá. Plod : středně velký, tmavě červený, aromatický, lahodné chuti. Zrání : je rané a postupné.


Mara de Bois - stáleplodící převislá odrůda. Stáleplodící převislá odrůda jahodníku j, vhodná na přímý konzum, je rovněž . Atraktívne stálerodiace a previslé odrody jahôd vhodné aj na balkón. Najbohatší sortiment odrôd. Oberajte jahody počas celého roka. Sazenice jahod koupit o objednat u OBI.


Převislé , chutné i dekorativní. Selva, Anabel, Aromas, Toscana. Vďaka tmavoružovým kvetom sú dokonca natoľko . Stanoviště: slunce, polostín. Dodáváme v květináči 13cm.

Vyšlechtěna pro nejlepší výkon v závěsných květináčích. Lesní jahoda s nezaměnitelnou vůní plodů, stále plodící. Fuchsia x hybrida Bella Rosella, sv. Vedeli ste, že jahody obsahujú až mg vitamínu C podobne ako citróny?


Kedysi príroda ponúkala jahody iba časť leta. Chcem dat do pozornosti ze ponukame Muskaty krickove.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky