úterý 29. srpna 2017

Jabloň šampion red

Slupka je zeleno-žlutá, s krycí červenou, v rozmyté formě. Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Záruka, CENA JE KONEČNÁ.


Dostupnost, DOSTUPNÉ - expedice BŘEZEN - DUBEN . Má atraktivní a velmi šťavnaté plody. Barevená mutace odrůdy Šampion. Jabloň ŠAMPION RED je zimní odrůda.


TRS-13-T-137) a odrůdy Šampion. Nenáročná odrůda s brzkou a hojnou plodností. Red jabloň podnož MM106. Jeho skladovatelnost jemně aromatických plodů je až do konce března.


SKLADEM - expedice do 5 . Raně zimní odrůda, vyšlechtěna v České republice. Růst má středně bujný. Plod: střední až větší.


Základní barva plodu zelenožlutá, překrytá rozmytým tmavě . Petra ZK jabloň empty. JABLOŇ - JAMES GRIEVE RED. Inak Šampion sa na Slovensku nikam nepodel, stále je dosť pestovaný, o čom svedčí aj to že v súťaži o. Zasaďte si jabloň která Vás oslovila chuťově.


Tento produkt již není na skladě. Upozornění: poslední kus . Strom roste středně bujně až bujně. Owoc duży, kulisto-stożkowaty, dobrze wyrasta. Skórka gładka, sucha, początkowo zielona, potem żółta z intensywnym, . Drzewo: Czerwony sport odmiany Szampion, rośnie jak typ- początkowo silnie, w późniejszych latach wzrost słabnie. Korona jest stożkowata.


Populární zimní odrůda s atraktivními plody vhodná do všech oblastí. Zimní odrůda s velmi dobrou chutí, s konzumem od sklizně až do února, velmi vhodná na moštování, přesnídávky. Hottest red healthy Fruit strawberry tree Seed Perennial raspberry tree Seed Garden Bonsai Seed for.


Fallgold Orange Raspberry: Each giant conical berry is.

Jabloň šampion red

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky