pátek 25. srpna 2017

Japonska vistarie

Bohatší kvetení podpoříte . Je to drobnější vistárie než čínská příbuzná. Její květenství jsou však bohatší a dlouhé až cm. Mají většinou sytě modrofialovou barvu.


Je choulostivější na . Japonská vistárie - slabě rostoucí liána.

Má světle fialově růžové květy, ty jsou uspořádány ve volných hroznech. Nejste přihlášen(a) . Potřebuje kyselou a vlhkou půdu, ale také propustnou. Kvete od června do července. Domino je další z atraktivních odrůd japonské vistárie , kterou ve starších encyklopediích . Pro bonsaje se nejčastěji využívá vistárie japonská (W. floribunda) a v. Zatímco první jmenovaná vede své dlouhé výhony doleva, druhá se po . Dolichos japonicus Spreng.


Glycine floribunda Willd.

Kraunhia floribunda (Willd. ) . Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Výhodná cena od 2Kč s rychlým doručením . Rostlina pochází z čeledi bobovité – Fabaceae a rodu vistárie. Tato dřevitá opadavá liána má plnokvěté fialové květy . Jestli máte rádi luxusní květy sytých barev a okázalých tvarů, jste tu dobře.


V katalogu nemáme podrobnější informace o japonská vistárie. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tahle japonská vistárie se asi příliš nevídává.


Povětšinou existují na Západě jen bonsaje z Wisteria sinensis. Rozdíl je především v podobě . Celková opora musí být vzhledem k mohutnosti vistárie velmi pevná. Nejvýznamnějším druhem je vistárie květnatá (Wisteria floribunda).


Vistárie květnatá – Wisteria floribunda. Nejčastěji se u nás pěstuje vistárie čínská, japonská , křovitá (americká), květnatá či vznešená. Mezi okrasnými dřevinami k příbuzným vistárie.


Málokdo ale ví, že existuje také bílá forma této popínavé dřeviny: jde o druh vistárie japonské (Wisteria floribunda ´Snow Showers´). Aby vám rostlina bohatě kvetla . Apr This Pin was discovered by Kateřina Žurková.

Discover (and save! ) your own Pins on Pinterest. Patří mezi ně i vistárie , jejíž záplava bílých a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky