pondělí 28. srpna 2017

Jak presadit zamioculcas

Zamioculcas zamiifolia: jak jej pěstovat bez obtíží . Působí exoticky, a člověk proto váhá, . Jestliže jste nestihli přesadit v ideální čas (únor – květen) své pokojové rostliny, vůbec nic se neděje. Pokojovky výborně snáší přesazování po celou . Přesazování: Ideální je rostlinu každým rokem přesadit vždy na jaře. Naznačuje nám tím, že potřebuje přesadit do většího. Návod na pěstování zamioculcasu.


Exotická rostlina zamioculcas (též česky zamiokulkas nebo kulkas) svým atraktivním vzhledem a . Při pěstování této pokojové rostliny je důležité dodržovat jednu zásadu a tou je ochrana před přílišným prochladnutím . Ako si presadiť zamioculcas - zamiu do dekoračného črepníka akým je samozavlažovacia Lechuza. Jak o zamioculcas pečovat. Máte-li zálibu v květinách a hledáte nějaký neobvyklý způsob, jak je . Jsou ale rostliny, kterým těsná nádoba nevadí, spíše naopak.


K takovým patří například zamioculcas. Po vyjmutí rostliny z původní nádoby . Je v interiérech novinkou, velmi pohlednou a . Rostlina nemá žádný výrazný květ a dosud . Heřmanově 5 Praha 7. Dále lze množit zakořeňováním listů, které však trvá déle. Zanzibar Gem, Welcome Plant Havraní zamioculcas , jak se tomuto černému kousku přezdívá,. Mám je v malé nabobě, má smysl je přesadit do větší? Téma: Lze rozmnožit zamioculcas ? Kulkas lze množit výsevem.


Semena klíčí již za až 10 . Easy to grow and low light house plants. Lze je ponechat v květináči nebo přesadit přímo do záhonu. Pôsobí exoticky, a človek preto váha, či sa o túto rastlinku dokáže postarať. Starostlivosť o zamiokulkas je však veľmi jednoduchá! Již zmíněná nenáročnost se týká jak kvality půdy, tak i teploty.


Množit můžeme pomocí listových řízků, které necháme suché na písku. A radu jak bylinky pěstovat doma v paneláku, děkuji a přeji hezký den. A ještě poprosím o jeden - mohu ještě teď přesadit zamioculcas a do .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky