úterý 22. srpna 2017

Jak řízkovat pepino

To je nejlépe provádět koncem ledna. Pepino se velmi dobře množí řízkováním. Výborně koření ve vlhkém písku.


Po zakořenění se řízky . Ludmila Dušková ukáže řízkování rostliny pepino gold a poradí, jak ji máme pěstovat. Plody Pepina gold připomínají žluté melouny, ale jsou mnohem menší a . Máte malinký balkon a nevíte, jak ho prakticky využít? Za slunných a horkých dnů potřebuje každodenní zálivku nejlépe odstátou vlažnou . Lze ji také množit řízky z matečných rostlin.


Nejvhodnější dobou pro řízkování je leden, únor nebo březen. Sazenice zasazené v těchto měsících v . V novém roce si pak snadno namnožíme nové rostliny řízkováním. Rostlinu ostříháme, uložíme do chladnější místnosti a omezíme zálivku. Nyní si Pepíno musí ještě několik týdnů počkat na jarní řízkování , ale.


Za let, co tyto rostliny pěstuji, mne pepíno ještě nikdy nesklamalo a . Dodáváme rostliny vegetativně ( řízkované ) množené. Pěstujeme Pepina na balkóně. Já jsem zimovala rostliny. Množí se nejlépe na konci ledna řízkováním. Semenáče jsou vzrůstnější, než řízkované rostliny a kvetou a plodí o něco později, než-li řízkovance.


Jsou vhodné zejména na přezimování a opakované . Nejlépe plodí rostliny od druhého roku po řízkování. Velmi atraktivní jsou rostliny s plody ve vhodném keramickém . Oni jsou šířeny řízkováním , protože jsou snadno stanovena bez zakořenění hormony. Botanický název je Solanum . U pepína se musí počítat s častým výskytem mšic, molic a mandelinky bramborové, proto přes léto nedoporučuji. Množení v únoru a březnu řízkovánim.


Začínáte s pěstováním v nádobách? Aby se stromkům dařilo, vyplatí se je . A pepíno je lilkovitá rostlina - takový balkonový melounky. Stimulátory k zakořenění řízků ve formě gelu nebo prášku. Postřiky s vyšším obsahem dusíku pro rychlejší růstovou fázi rostliny, zejména v období klíčení.


Někde jsem se dočetl že je možné Echinodory řízkovat , nevíte jak? Astronotus a jeho negativa (Odpověď pro: pepin Zobrazit původní příspěvek ). Vavřín lze množit i řízkováním , vyzrálými řízky. Je však potřeba na takové to množení, mít množárnu se spodním ohřevem a automatickým mlžením, ale i tak je . Rozmnožování: Řízkováním. Květ a emerzní forma: Květ Emerzní forma.


Sestava, ve složení Katzíno, Tvrďas, Amálka, Pepa, Pepíno , Jimmy, Hugo, Adam,. V polední obědové řízkové pauze zajímal některé, víc než obě v restauraci . Stévia, Pepíno , Góji. Pro řízkování , které bývá úspěšné, používáme letní polodřevnaté výhony s třemi až pěti očky. Můžeme je vysadit do pařeniště a udržovat v patřičné vlhkosti a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky