pátek 12. října 2018

Fungicid na dřevo

Barvy na kov a dřevo. Venkovní i vnitřní impregnační přípravek k . Impregnační fungicidní nátěr chránící dřevo před plísněmi, zamodráním, dřevokazným hmyzem a houbami. Je určeno pro preventivní ochranu opracovaných . Bezbarvé fungicidní a insekticidní napouštědlo slouží k napouštění dřeva pod vodou ředitelné i syntetické laky, lazury a krycí barvy.


Zachová přirozenou kresbu. Je vhodné především pro materiály z borového a tvrdého dřeva. Primalex Napouštědlo na dřevo nesmí být používáno jako ochranný nátěr dřevěných hraček, úlů, . K preventivní chemické povrchové ochraně dřeva a materiálů na jeho bázi před napadením dřevozbarvujícími i . Fungicidní a insekticidní napouštědlo na dřevo. Určený pro preventivní ochranu opracovaných.


Syntetické fungicidní napouštědlo. Výrazně zvyšuje biocidní a fungicidní ochranu dřeva , zlepšuje přilnavost . Luxol Impregnace je impregnační nátěr neboli napouštědlo, které se vzhledem k fungicidním komponentům používá zejména v exteriéru pro ochranu dřeva proti . X Napouštědla s obsahem fungicidních látek se používajíjako první nános při. Primalex fungicidní napouštědlo na dřevo je účinný impregnační nátěr, který proniká do hloubky a poskytuje dřevu úplnou fungicidní ochranu. Pronikajído hloubky a dlouhodobě dřevo chrání, ale také vyrovnávajísavost . Kapalný fungicidní a insekticidní vodou ředitelný koncentrát pro dlouhodobou preventivní ochranu dřeva.


FUNGISTOP je určen pro ochranu dřeva proti dřevozbarvujícím houbám, dřevokazným houbám, hmyzu, . Má fungicidní účinek proti parazitním houbám a plísni;. Caparol Capalac Impregnační základ na dřevo L fungicidní napouštědlo pod lazury a laky CAPAROL Základní fungicidní impregnační nátěr na dřevo. Obsahuje fungicidní látky, které zaručují výbornou ochranu dřeva proti plísním, dřevokazným a dřevozbarvujícím houbám, max.


Lignofix Efekt zelený - ochrana dřeva proti škůdcům (červotoč, tesařík), likvidace dřevokaznému hmyzu, fungicidní ochrana dřeva proti dřevokazným houbám, . Plus - kapalný koncentrát nové generace s vysokým obsahem fungicidních a. Pro povrchovou ochranu dřeva se provádí 1x až 2x nátěr nebo postřik podle . Všechny kategorie Domů Zlevněné zboží - VÝPRODEJ Ekologické nátěry Interiérové barvy - malby Fasády Na dřevo , kov a podlahy Stěrky, tmely, penetrace . Koncentrovaný vodou ředitelný fungicidní a insekticidní přípravek na dřevo , vhodný pro ošetření stavebního dřeva napadeného dřevokazným hmyzem s . Správně definovat pojem . Rokobiostop je syntetické fungicidní napouštědlo k preventivní ochraně dřeva proti dřevokazným a dřevozbarvujícím houbám (např. zamodrání) a . Běžná cena: 2Kč Cena v e-shopu: 1Kč. FORTEKRYL napouštědlo na dřevo velmi dobře proniká do dřeva ,. Přípravek je možné použít na napadené dřevo. Pro preventivní a léčebnou péči o dřevo zejména v exterié. Klíčová slova: houby, fungicidy , stavby, obecné ohrožení, rozklad dřeva , mechanismus účinku.


Bochemit OPTIMAL - FORTE.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky