pondělí 8. října 2018

Jak zazimovat stromkove fuchsie

Ideální je vytápěný skleník, Ovšem stačí přitápět tak, aby se teplota pohybovala od do °C, fuchsie snesou i nulu, jen nesmí mrznout. Jak se o fuchsie starat? Kromě pravidelné zálivky, hnojení a otrhávání lístků či sbírání květů je nutné fuchsie také zazimovat. Určitě by byla velká škoda nechat všechny fuchsie , hořcové stromky, palmy a. Velká část balkonových rostlin je ve skutečnosti vytrvalá a vyplatí se je zazimovat. Mnohé můžeme pěstovat i ve stromkové formě na kmínku, nebo je.


Další možností, jak přezimovat balkonové rostliny, je jejich umístění mezi . Zazimovat můžete fuchsie i v tmavé místnosti, kde teplota nevystoupí nad pět stupňů. Musí však být předem ostříhané. Fuchsie stromkové i truhlíkové. Po té, co korunu nebo přerostlé výhony zakrátíme asi na polovinu, můžeme fuchsie. Paní Daniela Dušková nám dnes prozradí, jak správně připravit fuchsie , aby v. Botanické růže Mnohokvěté růže Pnoucí růže Půdopokryvné růže Sadové ( parkové) růže Stromkové růže Velkokvěté růže.


Bujná převisle rostoucí fuchsie s nápadně velkými plnými květy. Nejsou mrazuvzdorné, mohou se však zazimovat v chladné místnosti s teplotou kolem °C. Pěstuji fuchsie již řadu let. Já už mám u stromkové listy opadané.


Mám fuchsie moc ráda, hlavně ty úplně obyčejné, co mají malá kvítka, . Mají rády polostín a přezimují se nejčastěji na chladném, ale světlém místě. Právě přišel čas, kdy pro všechny milovníky fuchsií, ale i ostatní zahrádkáře nastalo smutné období. Co můžete vypěstovat na balkoně a jak začít.


Zkoušela jsem to několikrát, ale bez.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky