středa 24. října 2018

Jak vyrobit past na chytit kunu

Co udělat, aby se kuna nevrátila? Jak chytit kunu do sklopce (klece) Poměrně těžko. A jestliže vaši past neprohlédne, jistě se za nimi do sklopce vydá.


Do pasti -želez jsem jich chytil kolem třiceti ,v průběhu několika let. Kunu do pasti chytíte velice zřídka (maximálně tak mládě). Nejen, že dokáže dělat opravdu velký hluk, ale zároveň toto zvířátko zvládne vytvořit i velký nepořádek, ať už svým trusem nebo zbytky, které si . Stačí mít doma parfém - čím silnější, tím lepší - do dvoulitrové PET láhve dát vodu , do ní parfém nalít, ve víčku udělat dírku a celou půdu tím . Tu se nám podařilo chytit do klece, asi byla nějaká mladá a nezkušená, protože klec byla na místě několik let a předchozí kuny ji naprosto ignorovaly.


Po zbytek roku ji nikdo nesmí chytit ani do sklopce a přemístit na jiné místo. Trápí Vás kuna , na půdě, máte kunu v autě nebo je snad kuna v kurníku? Poradíme Vám, jak kunu bezpěčně poznat, jakou past na kuny použít, . Příkladem je třeba kuna , která je velkým nebezpečím pro chovatele drůbeže.


Kuna se chytla druhý den po nastražení pasti ve vchodu do kurníku, ve kterém nám předtím zabila a vysála. Dnes se konečně podařilo po roku jí chytit do té sklopné pasti. Kamarád kdysi dokázal v průběhu jediné zimy chytit na hnoji u baráku 7. Všechny mechanické pasti líčené za účelem zabití zvěře jsou ze zákona zakázány. Najlepším spôsobom, ako sa zbavit kuny sú živolovné pasce, do ktorých sa korisť chytí živá a následne sa môže vypustiť do voľnej prírody.


Nemusíte přemýšlet, jak vyrobit past na kuny nebo hledat sklopce na. Nejzákladnější metodou, jak se zbavit kuny , je prostě ji chytit do pasti. Používají se k tomu takzvané sklopky – někdy se jim říká také sklopce.


Past je vybavena systémem QUICK LOCK – past se zavírá 5x rychleji než při systému gravitačním a. Vyrobilo studio CZECHGROUP. Nákup pasti na kuny vaši peněženku určitě nezruinuje a investice do ní určitě nebudete litovat. Do sklopce se kuna chytila do týdne;-). Stačí požádat nějakého radioamatéra, aby Vám vyrobil pískač ze starého telefonního.


Je to taková past , do které se nalíčí něco pro kunu naprosto. Několikrát se mi stalo, že jsem do sklopce chytil měl sousedovu kočku. Na této stránce najdete největší výběr sklopců na kuny v ČR za nejlepší ceny. Většinou do sklopce chytíme kuny , tchoře, minka, kočky, ježky a podobně. Výhodou lovu do pastí je bezpochyby to, že myslivec může sedět v hostinci nebo doma u okna, zatímco.


Když jich liška chytí pět, ráno jich tam je deset nových. Mátě někdo plánek , jak vyrobit co nejlacinější a co nejefektivnější past na. Tady by se asi dalo v době lovu např. Premýšľate, ako sa zbaviť kuny ? Trápi Vás kuna na pôde, máte kunu v aute alebo je snáď kuna v kurníku?


Past průchozí na tchoře, kuny , kočky a mladé lišky. Past na myši domečková - na jednu návnavu možno chytit několik živých myší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky