středa 24. října 2018

Jak pěstovat krásnoočko

Kokarda – žlutočervená květina . Typ rastliny: trvalka. Uplatnenie v záhrade: kvetinové záhony. Slovenský názov rastliny: kokarda. Creeping Wintergreen Zeleninová Zahrada, Zahrady, Levandule, Pěstování V Truhlících, Domovy, Trvalky. Maceška zahradní velkokvětá SMĚS S OKEM.


Kvitne v júni-septembri, je vhodná aj na rez. Gaillardia aristata Arizona ´Red Shades´. Výsev vykonávame na jar pri teplote . Tvar květů je podobný kopretinám. Pěstování : Vyžaduje slunné stanoviště a dobře propustnou půdu, vhodná k řezu.


Vyžadují slunná stanoviště s propustným substrátem, je tolerantní k přísušku. Vyhovují jí především suché a teplé oblasti. Jedná se o jednoletou či krátce vytrvalou . Kobold je kříženec ze skupiny velkokvětých kokard , přesto se jedná o velice. Pokud existuje trvalkové nebe, určitě tam kvetou kokardy …. Hodí se pro pěstování v okrasných záhonech.


Balení o hmotnosti g obsahuje přibližně 1ks semen. Kvitnú tak bohato, že si môžete dopriať kyticu vo váze aj ich obdivovať v . Některé se po léta pěstují jako letničky, např. K těm druhým patří kokarda osinatá, V zahradách se spíše . Hořec, kakost, kokarda , kuklík či svíčkovec - tyto nádherné najdete v této kategorii. Jejich latinský název začíná.


Nenáročná na pěstování. Vhodný na skalky či . Jak pěstovat letničky, které dát na záhon a kterým se bude dařit na. Kvitnúce trvalky sa môžu pestovať aj v nádobách alebo hrantíkoch na balkóne, či terase.


Základné pravidlo: Základné pravidlo: čím väčší črepník použijeme, tým . Kvet k rezu ‎: ‎Áno Rostliny vhodné do sucha: spousta krásy s minimem vody. Je vhodná k pěstování na smíšených záhonech v kombinaci se středně vysokými trvalkami, nebo též jako solitéra. Barva květů kokardy je . Charakteristika a pěstování.


Kvete od června velkými květy zářivé žluté . Informace o pěstování. Nádherně kvetoucí trvalkou je kokarda , kytka, která je symbolem Francouzské revoluce.

Jak pěstovat krásnoočko

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky