pátek 5. října 2018

Jak hubit na molice

Existuje několik osvědčených ra jak se molic zbavit bez . Zatočte se mšicemi a molicemi. Hubí i hmyz, který je nezasažen přípravkem. Ninja je určen na mšice i molice , na zeleninu i okrasné rostliny. Dobrý den, všimla jsem si, že mám bazalku přinesenou z obchodu posetou malými býlími motýlky.


Mšice a molice hubí jiný typ přípravku než hubí svilušky a třásněnky. Pro hubení mšic a molic doporučujeme použít . Soutěž o nejznámější hmyz by zřejmě molice nevyhrála. Zahrádkáři a milovníci okrasných květin ale moc dobře vědí, kolik . Postřik proti mšicím.


Představíme vám nejrozšířenější škůdce rostlin ( mšice a molice ) a poradíme vám, jak proti nim účinně bojovat. Ať už se jedná o svilušky, molice , mšice, třásněnky nebo červce, vše je to savý hmyz, který z rostlin saje buněčnou šťávu. Přípravek nehubí přirozené nepřátele škodlivého hmyzu a je vhodným doplňkem integrované ochrany rostlin ve sklenících. Jsou přenašeči virových chorob rostlin.


Jak je poznám a čím škodí? Insekticid k hubení savého a žravého hmyzu v hrachu, řepě, révě. Jedním z hlavních cílů při kontrole molic je předejít tomu, aby byla plodina infikována virem, který tento hmyz může přenášet. Hubení molic je značně obtížné, neboť voskové výpotky na povrchu těla zabraňují . Přítomnost molic můžeme poznat podle světlých teček na listech, které jsou pro savý hmyz velmi typické.


Proti mšicím a molicím Mospilan SP 5ml. Molice si pochutnávají na . Ničí téměř všechny škůdce, které zasáhnete a smáčíte (mšice, molice , puklice, svilušky, třásněnky, malé housenky, aj.). Neškodí většině užitečného hmyzu a . Fast K 250ml - k hubení mšic a jiného savého hmyzu na zahradách, v bytech a. Při aplikaci na molice (tzv. bílým muškám např. ve skleníku) se doporučuje . Cena pro Vás ‎: ‎5Kč Běžná cena ‎: ‎Kč Cena pro Vás bez DPH ‎: ‎4Kč Zahrádkáři, pozor! Zaručený návo jak se zbavíte mšic. Dobře vyživované rostliny jsou totiž pro mšice a molice méně lákavé.


Pokud se přesto objeví a začnou ničit, zakročte okamžitě a rázně,“ . Saje obvykle na spodní straně listů, rostlinu tím poškozuje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky