neděle 18. listopadu 2018

Jak opravit převodovku pojezdu sekačky

Zdravím Miroslave, cena převodovky do Vaší sekačky v hlavnim skladě. Sekačka GTM 500SP- nefunguje pojezd - ZAHRADA. Mazivo do mechanické převodovky pojezdu sekačky. ALKO BR - ZAHRADA.


Udržba hydro převodovky u traktůrka - ZAHRADA. Závada pojezdu sekačky - Poradte. Když sundám oba pastorky tak celou převodovkou lze posunovat. Teď prasklo lanko pojezdu a při rozebírání zjišťuju, že mi na převodovku.


Ložisko kola pro sekačky GTM, uložení převodovky. Převodovky pojezdu Castel Garden HECHT Prodej a servis zahradní techniky. Oprava převodovky pojezdu sekačky.


Zadní náprava je vymontována, nefunguje pojezd. Měl jsem to v opravně a bohužel i po této opravě pojezd nejde jak má. Je nutná výměna převodovky ? Při prvním letošním použití sekačky , od počátku sečení pojezd sekačky.


Trval jsem na reklamaci opravy , převodovku jsem nenechal objednat. Pojezd sekačky , krouticí moment, pohon, konstrukční návrh. Skříň převodovky s řemeničkou na ose pojezdu kol. Od motoru přes spojku se hřídel do převodovky točí. Doporučuji Vám kontaktovat nejbližší autorizovaný servis VARI, který opravu převodové skříně provede.


Sada na opravu Tuff Torq empty. TDL 4TR, Stiga 47S, 53S, Collector 46S, 48S, 53S a jiné. Elektromagnetická spojka sečení CASTELGARDEN TC1TC122. HECHT jsou vybaveny převodovkou se spojkou MS 3Synchro.


Ta kromě kuželové spojky obsahuje i spojku zubovou,. Klínový řemen Z10x7Li. Plochý klínový tvar těla stroje je ideální k sečení pod keři a houštím. Mam tuto sekačku cca roky ( ještě s motorem Tecumseh ) a poškodila se mi řemenice na náhon pojezdu.


Aniž by byla dělaná oprava ( kroužky, ojnice, válec ). Protože sekat musím, tak jsem prozatím převodovku vyhodil a quot;tlačímquot;. Osové vůle jsou častým jevem u sekaček bez pojezdu , pojezdové sekačky mají. Olej v převodovce je třeba kontrolovat jednou za tři měsíce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky