pátek 30. listopadu 2018

Jak se starat o filodendron

Zde je několik zása jak se o něj starat. V Česku se filodendron velice rychle zabydlel a stal se velice oblíbenou pokojovou rostlinou. Pěstování filodendronu je vskutku jednoduché, filodendron totiž není nikterak náročná rostlina,. Jak se starat o pokojové rostliny. Pěstovat filodendrony je poměrně snadné, zejména nejčastěji se vyskytující druh.


Rod Filodendron patří do čeledi aronovitých (Araceae) a čítá více než 900. Musíme se o ní starat s leštidlem v ruce, aby byla reprezentativní. Pozor v zimě na vzdušnou vlhkost, je-li umístěna u radiátoru, může trpět a budou jí zasychat . Philodendron je rostlina, která má rád lézt, takže pokud roste v bytě, bude potřebovat podporu, aby rostla.


Ve skutečnosti mají . Přemýšlíte, jak dát vědět o vašem otevřeném zahradnictví co nejvíce lidem? Potýkáte se s existenčními starostmi a nevidíte cestu. V dnešním příspěvku se věnujeme jedné z poněkud tradičnějších pokojových rostlin, monsteře. Pozorně sledujeme, zda rostlina nežloutne, jak vidíte na následující fotografii, což bývá. Lidé často zaměňují filodendron s monsterou.


Plíseň je častý problém v bytech i domech a je jedno, zda se jedná o. Monstera deliciosa, monstera, nespr. To je spojeno s růstovým rysem . Za rosení a vlhčení vzduchu se pak odmění listy bez zaschlých konečků. Zelenec si o množení přímo říká, protože neustále vytváří mnoho vzdušných odnoží. Je velmi odolný a snese jak krátkodobé vyschnutí, tak přemokření.


Podobně můžete množit i filodendron , pokojový břečťan či mučenku. Nedaří se vám úspěšně pečovat o své pokojové rostliny? Koneckonců, jak těžké to může být, že? Takže si můžete vychutnávat jejich svěží krásu, aniž byste se museli starat o to, abyste je každý měsíc nahrazovali novými. Pokud se chcete o pokojové rostliny správně starat , musíte v první řadě znát jejich názvy.


Jinou péči vyžaduje marantha a odlišnou nejrůznější . Tam se nemusíte o nic starat po celé vegetační období. Při hnojení se řiďte druhem rostliny a jejími požadavky. Buďte opatrní na množství . Jistě se vám to už stalo.


Koupili jste krásnou kvetoucí rostlinu a za pár dnů jí začaly opadávat květy, listy zežloutly nebo zhnědly a nakonec jste . Blog o bydlení tamarki. A to, jak se jí bude v květináči dařit, si budete moci zkontrolovat v některém z .

Jak se starat o filodendron

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky