pátek 16. listopadu 2018

Jak zlikvidovat pilouse černého v domě

Anglicky ‎: ‎Wheat weevil Slovensky ‎: ‎Zrniar čierny Jak se zbavit černých brouků v domě. Kamarád měl doma černé malé broučky a nevěděl jak se jich zbavit. Zjistili jsme, že se jedná o pilouse.


Musel odstranit z blízkosti bytu . Pokud už invazi škůdců čelíte, je třeba potraviny zlikvidovat. Likvidace: Pokud dojde k zamoření pilousem černým. Pilous černý je jeden z nejobávanějších skladištních škůdců. Objevil se u vás doma černý brouk s nápadným noscem?


Pak nastal čas na deratizaci. Pravděpodobně se u vás totiž zabydlel pilous černý , . Jiným vetřelcem, kterého můžete objevit v mouce, je pilous černý. Přečtěte si, jaký hmyz může napadnout váš dům a jak ho zlikvidovat. U brouků škodících v potravinách často stačí jen zlikvidovat ohnisko napadení,. Příbuzný pilous černý (Sitophilus granarius) napadá hlavně obilí, podobně.


To pilous černý , kterého dobře poznáte díky příslušnosti k nosatcům,. Ale jaká je před nimi obrana a jak je rychle a účinně zlikvidovat ? Je smolně hnědočerný, nelétající brouk, velikosti. Nenašla jsem nic, z čeho by lezli-prostě po bílé zdi.


V jiné místnosti, než v dětském pokoji nejsou. Existuje nějaký (případně jaký) postřik, který by škůdce zlikvidoval a obilí by bylo. V uzavřené místnosti dokáží výpary odpařovače komáry vyhubit, při otevřeném okně je zapuzují ven. Výrobci je na trh dodávají v odlišných . Patří mezi nosatcovité, hlava je prodloužena v nosec. Anti Pilous - přípravek na hubení pilouse.


Vývoj se téměř zastavuje při teplotách pod . Panelový byt, ve kterém. U nás v domě jsme obsazeni mravenci. Brouci pilouse černého se živí zrny nejrůznějších obilovnin.


Můžete si ho domů přinést již z obchodu. Momentálně jich v bytě nalezneme a zlikvidujeme cca denně. Hmyzí škůdci-obilní moli, pilousi a jiní budou prchat pryč.


Hmyz taky úspěšně zlikvidujete , když dáte do sklřínky nebo spižírny, kde jsou. Ale i zde existují škůdci jako pilous černý , kteří mohou v relativně krátké době zničit velkou část skladovaného zrna. Nataháte si je domů ve staré mouce atp.


Plíseň v bytě: jak ji zlikvidovat ? Jsou to moli, zavíječi, červotoči, kožojedi, lesáci, pilousi a zrnokazi. Se škůdci v podobě malých vetřelců se v domě či bytě nikdy nesmiřujte. Kromě toho lze pilousy rýžové stejně jako pilousy černé hubit . Do této skupiny patří pilousi a korovník obilní.


Jejich larvy žijí skrytě uvnitř obilek, a proto je nelze běžnými metodami při zpracování odstranit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky