úterý 20. listopadu 2018

Jak pěstovat campanula

Pokud se pro nějaký druh zvonku rozhodnete, měli . Tato rostlina potřebuje, pokud už jste si ji koupili nyní kvetoucí, světlé, ne slunečné, místo s teplotou okolo až stupňů . Některé zvonky se pěstují jako pokojovky. Zvonky na zahradě působí naprosto neotřele ve změti ostatních tradičních rostlin. Máte krásné campanuly, jak ženicha tak nevěstu.

Mně se tyto rostlinky nedaří pěstovat , ale moc se mi líbí. Dorůstá do výšky okolo – cm. Je dobré umístit rostlinu ve druhé polovině května venku, na místo chráněné . Nemá zvláštní nároky na půdu, pokud je propustná.


NÁROKY NA SLUNCE ‎: ‎slunce DOBA KVETENÍ ‎: ‎červen - listopad KATEGORIE KVĚT ‎: ‎nápadné květy BĚŽNÁ ŠÍŘKA ‎: ‎0. Po odkvětu je vhodné rostlinu sestříhnout, aby se. V našich podmínkách bez problémů přezimuje,. Vytváří trsy poseté modrými, .

Trvalka, dorůstající výšky cm. Má velké zářivě bílé květy, které vyrůstají v koncovém hroznu. V zimě zaléváme minimálně, při teplotě 5- 10°C. Pěstování : V době růstu zaléváme hojně, ale pozor na přemokření.


Zvonek stejnolistý, ženich a nevěsta - . Hledáte zvonek campanula pěstování ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Campanula persicifolia. Hrnková kultura zvonku je dlouhodobá. Převážná část pěstovaných variet jsou mrazuvzdorné trvalky, ostatní . Rostliny kvetou po měsících od výsevu.


V dnešní době tento krásný převislý zvonek opět získává na oblibě. Bylinky a jiné rostlinné zajímavosti pěstované bez . Ochrana proti nadměrnému zimnímu vlhku. Množení: Zimní výsev na . Garance vrácení peněz do 30 . Je nenáročný na pěstování , hodí se do přírodních zahrad a odolá až čtyřicetistupňovým .

V létě musíme dávat pozor na přílišný sluneční úpal, který.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky