pondělí 26. listopadu 2018

Jak pěstovat cherry rajčata na balkoně

Je to zhruba čtyřicet centimetrů vysoká, silně plodící odrůda typu cherry. Pokud budete rostlinu pravidelně každých čtrnáct dní přihnojovat tekutým . Na pěstování teplomilné zeleniny, jakou jsou rajčata , je dobré, když je balkon orientován na jih, aby byl co nejdéle přes den osluněný. Pokud máte k dispozici lodžii nebo balkon , nemusíte se omezovat jen na pěstování bylinek. Vrhněte se na rajčata ! Aby vám ale dobře rostla a . Cherry rajčata červená oválná, hmotnost plodu až gramů, nejlepší pro balkonové pěstování.


Darinka F‎: ‎Vhodné pro chladnější oblasti pěs. Start F‎: ‎Osvědčená odrůda, červené plody až. I zeleninu můžete pěstovat na balkóně. Nenáročnou klasiku představují balkónová cherry rajčata nízkého . Vybíráme odrůdy buď klasických rajčat , nebo tzv.


Semena rajčat , která budeme pěstovat v nádobě na balkóně , nebo na . Rajčata keříčková se nejlépe hodí pro pěstování v nádobách. Třeba kultivar Vilma je oblíbenou keříčkovou odrůdou typu cherry – dorůstá zhruba . Chcete-li pěstovat v truhlících keříková cherry rajčata , jsou ideální samozavlažovací nádoby. Takový truhlík o délce cm pojme až rostliny a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky