pátek 29. března 2019

Jahodník středně ranný

Začíná zrát od konce května. Jahody jsou velké, lesklé, pevné a . Tato stáleplodící odrůda má středně velké, lesklé plody s výbornou chutí a aroma. Feb Máme na vybranou: z odrůd ranných , středně ranných , středně pozdních a pozdních,.


Nemusíme se bát pozdějších termínů, sazenice jsou o to vyspělejší, nehrozí již horké letní počasí a ranní rosy přispívají k bezproblémovému ujmutí. JAHODNÍK Jako jedny z prvních letních plodů obohatí váš stůl. Můžete si vybrat z tradičních odrůd jednouplodících, stáleplodících, ranných a poloranných. Velký a středně velký plo je intenzivně lesklý, tmavě červený. ELSANTA - velkoplodé ranné jahody.


Pevný, velmi velký plo středně lesklý a světle červený. Dužnina je světlá, plná a výrazně šťavnatá. Vybrali jsme pro vás tyto vyzkoušené kvalitní sazenice jahod pro vaši zahrádku.


Plody tmavé, protáhlé, mírně zploštělé. DAGMAR Vhodná do chladných oblastí s dostatkem srážek. Plody: středně velké, tuhé, červené, středně až silně lesklé, dužina světle červená s výraznou dutinou uprostřed plodu. Vytváří velké množství dceřinných sazenic, proto . DAGMAR - Vhodná do chladných oblastí s dostatkem srážek.


Středně ranné : INDUKA - . Rostliny mají možnost důkladně zakořenit, využívají ranní rosu a nižší noční teploty . Rádi bychom k prodeji sadby jahod nabídli nejen radu jak jahody ošetřovat, ale i kvalitní a vyzkoušená. May Aby jahodníky bohatě plodily, potřebují středně těžkou, strukturní. Ranná odrůda, se středně velkými lesklými plody, aromatické nasládlé chuti Sazenice dodáváme v balení po 10ks. Jahodník jednouplodící 10pack HONEOYE.


Prodej sadby jahodníku bude probíhat ve dnech 3. Honeoye, velmi ranná , průměrný, Nizozemí. Vlastnosti odrůdy: rostlina je vyšší a tvoří středně husté porosty. Komerční, ranná odrůda je např. Latinsky: Fragaria x ananassa.


Zimu tak přečkají v . Celkové zhodnocení: středně ranná odrůda s obrovskými plody. Udělala jsem si záhon na jahody , ale stále nemám čas, zajet si do hobymarketu nějaké vybrat. Jedná se o velmi rannou odrůdu.


Již zasazeno ve větších. Jednouplodící jahodník se středně velikými plody větší tuhosti. Sazenicím jahodníku se nejlépe daří v půdě neutrální nebo mírně kyselé. Půda by měla být provzdušněná, s dostatečným obsahem humusu a zásobních živin, . Jul Velkoplodé , stáleplodící jahodníky - největší sortiment odrů rané, středně rané a pozdní jahodníky. Stáleplodící odrůda jahodníku , známá jako jahodník měsíční.


RUMBA - velkoplodé ranné jahody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky