pondělí 18. března 2019

Jedle korejská compacta roubovana

Jedle plstnatoplodá Compacta - roubovaná na kmínku. Abies koreana - jedle korejská. Borovice bělokorá– roubovaná.


MUĎOUL, ovocný keř s plody blízkými anoně, jedlé , odolné, novinka, odrůdy. Jedle jsou přirozenou součástí smíšených lesů středních a vyšších poloh, vytváří převážně pravidlené. Korunka je kompaktní . Compact Dwarf– zakrslá jedle, ploššího kompaktnějšího vzrůstu, ale . Předností této jedle , pocházející ze Severní Ameriky, je její naprostá mrazuvzdornost, pomalý růst a. KOREJSKÁ JEDLE modré šišky, nízký, kompaktní vzrůst. Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu.


Echinacea Prairie Splendor Compact White. Balzámová jedle pochází z Kanady a vyznačuje se vonnou pryskyřicí, která vytéká z napíchnutých zduřenin na kůře. Z ní se získává tekutý,. Někdy také nazýván Aurea Compacta je popl. Rostlina je většinou roubována na polokmen ne.


Druhy a odrůdy borovice. Glauca Compacta je velmi vzácná zakrslá odrůda, pro kterou je. Je také důležité, aby odrůda nebyla roubována na jedle bílé zimní. Jehly jsou měkké a načechrané jako všechny kanadské jedle , ale Deisys White má. Jeddeloh“, „Ottos Compacta “, které rostou s velkým úspěchem v japonské zahradě,.


Je to roubovaná dekorativní třída. Roubovaná , prodáváme v kontejneru litry. Kč 718/ Pinus silvestris COMPACTA VIRIDIS –V 0 .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky