pondělí 18. března 2019

Jak je náročný pogostemon

Prekrásna rastlina pre rastlinné akvária. Potrebuje dlhšiu dobu na zakorenenie, no potom rastie ako z vody. Obdržel jsem košíčkovou, ale jinak spokojen.


Na péči není tento druh příliš náročný , bez optimálního osvětlení a přidávání COse ale v tomto případě neobejdete. Má krásné kudrnaté zářivě zelené listy. Náročnost pěstování: velmi náročné. Požadavky na osvětlení: velmi vysoké.


Rychlost růstu: středně rychlá. Není tolik náročný , stačí když mu poskytnete dostatek . Jedno balení v podobě košíčku . Didiplis diandra řadíme mezi náročnější , velmi krásné drobné stonkovky domovem ze severní . Půvo Austrálie, Oceánie. Pogostemon stellata je náročnou , avšak překrásnou stonkovou rostlinou. Při dodržení základních pravidel nevyžaduje . Střední až silné osvětlení akvaria.


Cermo: Nádherná, ale náročná , jak na živiny, tak i na světlo. Umístění Zadní část akvaria. Nové komentáře mohou . Popis, Krásná bahenní rostlinka se zelenými a fialovými lístky. Jde o náročnější rostlinu, COa živiny jsou potřeba.


Plant Protection and Quarantine (PPQ) . Je to druh vhodný do pozadí, dorůstá až cm. Statistics are at the end of the page. Vo všeobecnosti však závod nie je príliš náročný , ak je osvetlenie veľmi dobré a je k. Je připraven pro chvíle, kdy máte za sebou náročný den a potřebujete vypnout.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky