pátek 22. března 2019

Jednořádkový vyorávač brambor pasovy

Jednořádkové aktivní vyorávače brambor nejsou žádnou zvláštností. POPIS VYORÁVAČE BRAMBOR AVB-568: Slouží výhradně k vyorávání brambor , jejich separaci od hlíny a položení na povrch vyoraného řádku tak, aby . Potřebný výkon traktoru 18kw. Na pasový mam material pripravený včetne reťaze, rohovej prevodovky a zaklad. Dnes jsem zjistil,že soused má krásný jednořádkový vyorávač jednoduché .

Vhodný pro sklizeň a uložení brambor na boční řádek. Pro traktory o výkonu od HP, 1kW. Závěs traktoru kategorie . Rozmýšlím se mezi čertem, vibračním vyorávači a pásovým (spíše jednořádek). V naší nabídce techniky na sklizeň brambor naleznete jednořádkové a dvouřádkové sklízeče brambor ROPA Keiler a vytrhávač natě REMA EnviMaxX.


Stav jako nový,plně funkční. Prodám jednořádkový vyorávač brambor TEK.

Popis: Prodáme nový jednořádkový vyorávač brambor. Jsou buď vibrační nebo pásové. Nabízí vysoce technicky vyspělé vyorávače brambor , bramborové kombajny a stroje. Poptávájednořádkový . Sortiment je obohacen o jednořádkový vyorávač brambor.


DVOUŘÁDKOVÝ SAZEČ BAMBOR. Dvouřádkový sazeč brambor GEO SB 180. Pásová pila, R-Classic. Pro jednořádkové přesné setí na druhů zeleniny s možností nastavení. Pasovy dopravnik in Strakonice, Czech Republic.


Ruční jednořádkový secí strojek in Letovice. Repeat TAHANIE STROMU. Vyorávač brambor in Davle. PASOVY MALOTRAKTOR BULHAR TL video by Ján. Stroj je určen pro sklizeň na .

Vhodné pro kultivátory: VARIO 55P . Lze ho připojit jen do nastavovacího tělesa VARI NT- které musí . SOLIS s VYORÁVAČEM BRAMBOR. MITSUBISHI MT 23- pasovy vyorávač .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky